Měj se ráda

Měj se ráda https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/346972/bmid_mej-se-rada-iTP-346972.jpg 4 19 4

V této knize najdete spoustu originálních rad, které chybí v běžných knihách o zdraví. Tyto rady se vyhýbají běžným trendům a navíc nabízejí jednoduchý a účinný systém, jak vyčistit vaše tělo a nastolit si tak dobrou náladu. Slavná autorka Louise L. Hay a její odborné kolegyně pozvednou vaše zdraví na další úroveň a ještě k tomu vás při tom budou královsky bavit.... celý text

Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Pragma
Originální název:

Loving Yourself to Great Health , 2014


více info...

Přidat komentář

RendyaDav
14.01.2020 5 z 5

To si člověk odpočine a nabude takovou dobrou náladou při čtení těchto knížek...

Ankavi
07.05.2018 3 z 5

Myšlenky Louisy mám velmi ráda. Její život je inspirací - prožila ho velmi aktivně a navzdory vážné nemoci se dožila úctyhodného věku, a to ve výborné náladě a celkové kondici. Samozřejmě je znát, že vyrostla za velkou louží, nicméně i průměrná Evropanka si od ní leccos vezme a může zcela změnit svůj pohled na život. Tato konkrétní kniha, plná stravovacích rozborů, receptů a doporučení se mně však už zdála příliš překombinovaná. Někdy je méne více.


mariva
25.04.2018 3 z 5

Knížky Louise Hay mám ráda, takže část knihy věnované afirmacím a celkovým radám se mi líbila. Velká část knihy je ale věnovaná jídlu a receptům a tato část už není tak záživná. Všeobecné informace o potravinách se většinou opakují nebo jsou příliš odborné, moc nového jsem se z nich nedozvěděla a recepty asi také nevyužiju pro množství surovin u nás asi hůře dostupných.

Aroucaria
06.09.2016 3 z 5

Opravdu hezky sestavená kniha. Teorie, praxe hned vedle sebe. Možná mi malinko vadil ten americký přístup. Každopádně jsou zde zajímavé recepty a o jídlo jde dycky na prvním místě! :-)

Autoři knihy

Louise L. Hay
americká, 1926 - 2017

Kniha Měj se ráda je v

Právě čtených2x
Přečtených27x
Čtenářské výzvě4x
Doporučených6x
Knihotéce22x
Chystám se číst27x
Chci si koupit8x