Medvídek Pú - Pohádky před usnutím

Medvídek Pú - Pohádky před usnutím https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/480533/bmid_medvidek-pu-pohadky-pred-usnutim-Nbx-480533.jpg 5 12 4

Usínejte s pohádkou o Medvídkovi Pú! V šesti milých pohádkách prožijete báječná dobrodružství s kamarády ze Stokorcového lesa. Přečtete si, jak se Klokánek učil skákat vysoko, jak Ijáček prožil krásný den, vyřešíte záhadu zmizelé zeleniny z Králíčkovy zahrádky, zahrajete si pěknou hru na laskavost, prožijete pěkný letní den s Púem a Prasátkem a zjistíte, jaký má být správný kamarád. Krátké příběhy jsou ideální na čtení a prohlížení při společných chvilkách před usnutím.... celý text

Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Winnie the Pooh My First Bedtime Storybook , 2021


více info...

Přidat komentář

Mojepočteníčko
07.01.2024 5 z 5

Kdo by neznal kulatého žlutého medvídka, s červeným tričkem a věčně ulepenými tlapkami od medu. Ano, mluvím o Medvídkovi Pú :)

Pustili jsme se s Matym do čtení Pohádek před usnutím. Je to útlá knížečka plná krásných ilustrací, doprovázených krátkými texty. Plusem pro mě rozhodně byla i velká písmenka. Co si budeme – pokud se do čtení pouštím při uspávání, rozhodně se to hodí :)

Pú a jeho kamarádi zažívají nejrůznější příhody, ze kterých mnohdy plyne i nějaké to poučení. Tak třeba – co je to laskavost, jak důležité je přátelství nebo fakt, že je občas třeba zabojovat a nevzdávat se.

Doporučujeme :)

adela2316
31.01.2023 5 z 5

Klasické příběhy, krásné ilustrace. Určitě dobrá pro volba pro menší děti.


Knižní střípky
27.01.2022 5 z 5

Sbírka šesti kratších příběhů je ideální na čtení před spaním, příběhy jsou milé, veselé, bez násilí, dětem se po nich bude určitě hezky usínat. I pro mě dospěláka to bylo velice miloučké čtení.

Sabča92
08.11.2021 4 z 5

Medvídek Pú patří mezi jednu z nejoblíbenějších Disney postaviček vůbec. Letos slaví krásné kulaté 95.narozeniny. Medvídek Pú Pohádky před usnutím je nová nádherná publikace obsahující šest krátkých příběhů s ponaučením. Kniha je vhodná jako první čtení, protože text není nijak náročný, má velká písmena a ztučněné poučné fráze. Jednotlivé příběhy jsou krátké, plné ilustrací a přinášení skvělý námět, ze kterého si dítě odnese to nejlepší. Pokud máte rádi Medvídka Pú a hledáte vhodnou knihu pro vaše nejmenší, rozhodně doporučuji. Jedná se o knihu skutečných hodnot, které si vaše dítě zamiluje a bude v ní nadšeně listovat. Vhodné i jako krátké čtení před spaním.