Medvídek Pú a já

Medvídek Pú a já https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524088/bmid_medvidek-pu-a-ja-6525b9c5c6d01.jpg 5 2 2

První z nové série obrázkových knížek o Púovi a všech starých známých přátelích ze Stokorcového lesa, inspirovaná poezií jejich původního autora A. A. Milneho. Pů s Kryštůfkem Robinem tentokrát zkoumají, kdo je jim stále v patách. Je to Králíček? Nebo snad, propána, sloniska? Nechte se překvapit!

Pro děti a mládež Pohádky
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Winnie-the-Pooh and Me


více info...

Přidat komentář

Teddy2023
08.01.2024

Moc pěkné vydání

Sabča92
03.01.2024 4 z 5

Kdo by neznal rošťáckého medvídka Pú? Já ho miluji od dětství, v době kdy vysílali jeho seriálové dobrodružství jsem ani moc netušila, že se jedná o jeho Disney podobu, a že jeho historie sahá daleko hloub. Medvídek Pú se narodil v roce 1926, letos tedy oslavil neuvěřitelné 97. narozeniny.
Medvídek Pú a já je nové dobrodružství oblíbených hrdinů, které vyšlo na začátku letošního roku. Plánováno je několik dílů, zatím v originále vyšly knihy dvě.
Pokud jste fanoušci knih Panda a dráček nebo Chlapec, krtek, liška a kůň, potom si zamilujete i Medvídka Pú a já. Také se jedná o melancholický příběh na krátkém rozsahu s bohatými ilustracemi.
Knihu jsem si zamilovala už jen svým věnováním památce královny Alžběty II. . Kniha neobsahuje nijak náročný příběh, vlastně pokud budete číst mezi řádky dostanete od knihy daleko víc, než se na první pohled může zdát. A navíc v provedení oblíbených postav.


Autoři knihy

Jeanne Willis
anglická, 1959

Kniha Medvídek Pú a já je v

Přečtených3x
Knihotéce1x