Mateřský koučink

Mateřský koučink https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418663/bmid_matersky-koucink-iEq-418663.png 4 14 5

Mateřství je vše, jen ne učesaná reklama na plenkové kalhotky se spícím miminkem a odpočatou maminkou. Kniha se bez obalu zabývá nepříjemnými emocemi, které se pojí k těhotenství, šestinedělí a prvnímu adaptačnímu období v životě novopečené maminky a narozeného dítěte. Efektivními koučovacími technikami učí ženy zvládat své emoce, poznat sebe samu a získat odvahu prožít mateřství po svém bez negativního vlivu okolí a sociálních sítí. Mgr. Jana Černá je psycholožka a fyzioterapeutka. Pracuje na Gynekologicko-porodnické klinice Fakultní nemocnice Plzeň jako psycholog. V ambulantní péči se zabývá psychickými problémy žen v šestinedělí a adaptačními problémy ve vztahu matky a novorozeného dítěte během jejich prvního roku.... celý text

Přidat komentář

Varvara
30.01.2024 5 z 5

Kniha pro všechny prvorodičky, zvlášť pokud mají strach z porodu nebo z šestinedělí a vůbec adaptace na roli matky. Oceňuju stručnost a zároveň celkem široký záběr témat. V knize jsou citace a odkazy na zdroje, tak zájemci si můžou dál rozšiřovat obzory. I muži, novopečení otcové, v knize najdou zajímavé informace, myslím. Přinejmenším aby lépe pochopili své partnerky v době hormonálních bouří, které můžou být náročné pro všechny. A také aby včas rozpoznali projevy poporodních depresí, laktační psychózy, ale i OCD aj. Kniha o mateřství bez lakování narůžovo.

sarka.farka
17.11.2021 4 z 5

Doporucuji cist jeste v tehotenstvi, tak aby zena vedela, ze nektere pocity jsou "normalni". Pro ty, ktere neco takoveho trapi, si myslim, ze je to vyborna kniha


Guepp
04.09.2021

Kniha se zaměřuje na problémy, které mohou nastat a způsob, jakým se na ně připravit. Popřemýšlet si předem. Snaží se i informovat, co je obvyklé a přirozené.

veronika9761
13.01.2021 3 z 5

Ctiva, ale stále pomerne odborna. Lepší asi ještě v těhotenství, po porodu už příliš nových impulsů nenabízí.

Lenka_83
23.08.2020 4 z 5

Vynikající kniha, která klade otázky a nutí Vas si sama odpovědět. Zastavit se, zamyslet se a SAMA si odpovědět. Soucasne kniha "hovori" s nastávající matkou jako se stále svebytnou a inteligentní osobou, nikoli jako s chodícím inkubatorem.Pro mne vynikající.

Štítky knihy

těhotenství péče o děti porod mateřství šestinedělí novorozenci

Autorovy knížky

2019  80%Mateřský koučink