Máte šestý smysl?

Máte šestý smysl? https://www.databazeknih.cz/img/books/56_/56098/mate-sesty-smysl-56098.jpg 4 6 2

V knize Máte šestý smysl autorka představuje jednoduchá, ale účinná duchovní cvičení, která vám umožní nahlédnout do univerzálního vědomí Duchovna a vytvořit si doslova takový život, jaký jste si vždy přáli. Obsah: 1. Probouzení senzitivity 2. Setkání s duchovními rádci 3. Zprostředkování kontaktu s duchy 4. Léčba duše 5. Předchozí životy 6. Komunikace se zvířaty Jak pokračovat dál?... celý text

Přidat komentář

morell2437
18.12.2019

Kniha je zároveň učebnicí a žívotopisem autorky, která zde představuje svůj životní příběh a rozvoj vzahu s duchovním světem. Obsahuje dobrý set cvičení, která jsem vyzkoušela a líbil se mi efekt.
Na poli esoteriky v čechách je tato kniha zbytečně podceňovaná, protože si nehraje na andělskou glorifikaci a neukazuje žádnou nejvyšší bytost ale opravdu se jen zabývá přirozeným kontaktem s duchy a obsahuje zajímavý životní příběh. Pokud nemáte konkrétní představu o duchovnu, nebo konkrétní zájem, tahle kniha patří mezy ty, které bych doporučila. Už jen protože je psaná ze zkušenosti spíše než z víry a snahy ohromit.
Samozřejmě má několik vad, myslím, že o obraně a problmech s duchovním světem je až uboze nedostačjící, ale i tak ji považuji za knihu, která člověka může ve vztahu k udchovnu posnout.

Jančislava
23.04.2013 4 z 5

Kniha vcelku dobrá, stojí za přečtení, ačkoliv někdy jsem měla pocit, že už je to moc :-)


Autorovy knížky

2006  73%Máte šestý smysl?

Kniha Máte šestý smysl? je v

Přečtených9x
Knihotéce6x
Chystám se číst3x
Chci si koupit3x