Manželky

Manželky https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/470449/bmid_manzelky-2Xb-470449.png 3 176 55

Tarryn Fisher, autorka mnoha románů ze žebříčku nejprodávanějších knih podle New York Times, přichází s rychle ubíhajícím příběhem, který vám rozbuší srdce a vezme dech. S thrillerem, který nebudete chtít odložit. Manžel Thursday, Seth, má dvě další ženy. Thursday se s nimi nikdy nesetkala a nic o nich neví. S tímto mimořádným uspořádáním souhlasila, protože je do něj blázen. Jenže jednoho dne cosi zjistí. Skutečnost, která odstartuje velmi odlišný – a hrozivý – příběh o muži, kterého si vzala. Následuje jeden z nejspletitějších a nejpřekvapivějších thrillerů, jaké jste kdy četli.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Vendeta
Originální název:

The Wives , 2019


více info...

Přidat komentář

Baruska.ska
02.05.2024 3 z 5

Kniha se cetla celkem dobre, ale neco ji chybelo, abych si vybrala dalsi z knih autorky. I kdyz, nikdy nerikej nikdy.

emilieselden
05.04.2024 3 z 5

Knížka nebyla špatná, dobře se četla, ale závěr mě zklamal.


Nik..
16.01.2024 5 z 5

No a řeknu, tuhle krásku jsem doslova zhltla za tři dny. Jo 3 dny To byla jízda!
Samotné čtení:
Když se podíváte na recenze této knížky, tak vidíte hrozně odlišné názory, což jsem byla fakt překvapena, protože mě tahle knížka zcela pohltila od první stránky. A to jsou rozdíly, za jednu část je to super a za druhou katastrofa. Nic mezi. Doporučuji tedy spíš asi ženskému publiku, to bych ráda podotkla na začátek. No a je to přesně ta kniha, kdy si v půlce řeknete, achjo, už teď vím, jak to skončí, a postupem času zjistíte, že víte, že rozhodně nic nevíte

Zápletka:
Takže, znáte to, že jo, borec, 3 manželky, každá má přiřazené jiné dny, klasika... No, už v tento moment prostě čtete protože si říkáte - CO? a čekáte, co se z takového námětu může vyvrbit Principem těchto vztahů je to, že "manželky" o sobě navzájem ví, ale ví pouze to, že někdo takový je. Neznají jména, neznají adresy, telefonní čísla, zkrátka žádné bližší informace a to se zákonitě jednou musí pokazit a potom už není cesty zpět, jak znáte jedno jméno a po ruce máte google a nedej bože Vás i napadne si tyhle ženy najít osobně a začít zjišťovat věci na vlastní pěst..

Závěr:
Knížka je napínavá, nepředvídatelná a hlavně čtivá, velmi čtivá.

Takže já - doporučuji !

Rosse
02.01.2024 4 z 5

Thriller "Manželky" slibuje čtenářům, že se jedná o jeden z nejspletitějších a nejpřekvapivějších thrillerů, jaký jsme kdy četli.
Ze začátku jsem si myslela, že příběh zapadne do hromady dalších psychothrillerů dnešní doby, ale musím uznat, že na příběhu bylo něco "víc". Ačkoli byl konec dost šílený, autorka mě překvapila tím, jak si dokáže pohrát s myslí čtenáře a zamotat mu tak hlavu.

Za mě se tedy jedná o velmi slušný psychothriller, na který určitě jen tak nezapomenu. :-)

KKK
29.08.2023 5 z 5

Tak tady mě konec tak překvapil, že jsem si říkala, že ho snad budu muset přečíst znovu, jestli je to opravdu tak.

TVer
03.08.2023 5 z 5

Mě se kniha líbila. Nic v ní nebylo jak jsem čekala, později jsem pochybovala už absolutně o všem. Chtěla jsem celý čas věřit hlavní hrdince, ale byla jsem pak opravdu zmatená. Konec mě poměrně zaskočil. Skvělá kniha.

Lucciella_L
24.04.2023

Moje druhá knižní štafeta.
Musím přiznat, že chvílemi mě štvala jak hlavní hrdinka, tak její manžel. Občas jsem nevěděla, kdo z nich je opravdu blázen a kdo intrikán. Konec byl překvapivý, takže určitě stojí za to vydržet :) . Ale já osobně s tím neměla problém, protože se kniha četla velice dobře

Littlemonday
27.01.2023 3 z 5

Manželky - Tarryn Fisher

Kniha, ke které jsem se dostala díky knižní štafetě. ️

Anotace:

Manžel Thursday, Seth, má dvě další ženy. Thursday se s nimi nikdy nesetkala a nic o nich neví. S tímto mimořádným uspořádáním souhlasila, protože je do něj blázen.
Jenže jednoho dne cosi zjistí. Skutečnost, která odstartuje velmi odlišný – a hrozivý – příběh o muži, kterého si vzala.
Následuje jeden z nejspletitějších a nejpřekvapivějších thrillerů, jaké jste kdy četli.

Recenze:

Hlavní postava Thursday vás zasvětí do příběhu, nad kterým zůstává rozum stát. Její manžel je polygamista a kromě ní má další dvě ženy, o kterých ještě ke všemu vůbec nic neví.
Na můj vkus se s tím Thursday pere celkem statečně, ale samozřejmě čím víc se začítáte, tím víc cítíte začínající žárlivost.
A to vede k pátrání. Nejenže Thursday zjistí pár věcí o svých manželských “kolegyňkách”, ale také se odkryje pár věcí o ní samotné.
Zamotaný thriller, u kterého nemáte do posledních stránek tušení, kde je pravda a kam kniha směřuje.
Není to úplně to nejlepší, co jsem kdy četla, ale děj plynul pěkně, za dvě odpoledne máte přečteno.

3/5 ⭐️

Budu moc ráda, když mě pro další recenze budete sledovat na IG: little.monday a FB: LittleMonday - Rádi čteme ️️️

Přečti_si
30.12.2022 3 z 5

Na první pohled kniha s nádhernou obálkou, četla se rychle, odsýpala ale zas tolik se v ní nestalo a když píšu recenzi s odstupem pár dnů, tak zjišťuju, že vlastně nemám tušení, jak skončila. :D Žádná velká akce nebo zvrat. :( Anotace slibující jeden z nejspletitějších a nejpřekvapivějších thrillerů určitě nesplnila očekávání.

Januli
01.11.2022 3 z 5

Začátek knihy fajn, jsem zvědavá co bude, střed knihy - aha zvrat, bude to jinak, ale taky zajímavé a závěr? To celé zabil. Jak kniha byla zajímavá, tak koncem mě zklamala. Jeden muž - tři manželky. To může být zajímavé. pro někoho určitě:-)

beruska
11.10.2022 4 z 5

Kniha mne velmi zaujala, ale zklamalo mne vyústění celého příběhu... Kvůli tomu musím jednu hvězdičku ubrat, protože závěr už byl opravdu chaotický....
Jinak doporučuji :)...

Petra00
18.08.2022 3 z 5

Prvních cca 200 stran bylo super a říkala jsem si, proč má knížka tak nízké hodnocení. Potom se ale všechno až moc zamotalo a přestalo mi to davat smysl. Chápu kam autorka mířila, ale ten fajn námět by mohl být mnohem lépe zpracován. Některé věci mi vubec neseděly a říkala jsem si, co to je za "blbost". To celkové rozuzlení bylo až moc rychlé. Ale bylo to čtivé, fajn průměrná knížka.

Kalima206
13.08.2022 4 z 5

Z romanu pro zeny sme presli do jednoho velkeho, dramatickeho chaosu. Ale na druhou stranu, me se kniha cetla opravdu hodne dobre. Ten konec byl takovy narocnejsi, zamotanejsi, ale jinak sem rada, ze sem si turo knihu precetla :))

Petronela16
03.08.2022 1 z 5

Knihu som začala čítať s tym, ze aj tak nemam momentalne nič iné.Napriek tomu, že sa mi to už zo zaciatku nezdalo, dala som sa na to. Hlavna hrdinka mi prišla totálne hlupučka, veď kto ide do vzťahu s tým, ze bude druha,tretia...?Do polovice to ide ešte ako tak, ale potom to autorka začne tak zamotávať, ze človek má problém sa z toho vysomarit, kde vôbec je.Podla mna si kniha určite nájde svoju cieľovú skupinu, ale ja som to bohužiaľ nebola.Moje hodnotenie:slabota úplná slabota,apropo ani ta obalka nie je výnimočné krásna.Ako som povedala pre mňa z núdze cnosť.

Leído
24.07.2022 5 z 5

Mně se knížka líbila moc. Začalo to zvědavostí. Jak se asi cítí taková žena? Co se jí honí v hlavě? Může to vůbec skutečně vnitřně akceptovat? A pak se děj přiostřoval a když zjistíte pointu, trochu vás to zklame. Ale autorsky skvělý počin. Originální konce miluji a TOHLE jsem opravdu nečekala. Do téhle pozice mě ještě žádná knížka nedostala.

Majulle
30.06.2022 2 z 5

Je to má první první kniha od autorky. Kniha je čtivá, jelikož se jedná o polygamii tak jsem zvědaVá jak tohle může dopadnout. Jistěže chcete vědět jaké jsou další ženy vašeho manžela, a proč mu nestačíte jen vy.. Začnete pátrat a to by jste neměla.. Konec mě překvapil ale na druhou stranu i trochu zklamal. Však uvidíte sami..

adela2230
24.06.2022 3 z 5

Nemyslím si, že kniha patří k thrillerum. Jde to přečíst, jediné plus je zde fakt, jak snadné je uvěřit někomu "nemocnému" a jak ani lékař s tím nic neudělá.

Nuttelka
28.05.2022 2 z 5

Ach jo, na knihu jsem se těšila a takové zklamání. Asi jsem už hodně náročná, co se "thrillerů" či "psychothrillerů" týče, ale tohle bylo jedno velké blábolení. Všechny postavy se mi příčily a ten konec to úplně popravil.

Vladísek
02.05.2022 3 z 5

Dávám tři hvězdičky. Jednu pro Thursday, druhou Hanně a třetí Regině. To proto, aby se nám holky nehádaly. Když už se tedy musí dělit o manžela…
No, já nevím. Za mě tedy slabé čtení, příběh mě nijak neohromil. Ráda bych napsala “Doporučuji”, ale prostě to nejde.

Marluksa
24.04.2022 3 z 5

Jak to zdárně začalo, tak to chaoticky skončilo. Prvotní nadšení vystřídalo zklamání. Přesně ten typ knihy, kdy na konci příběhu už ani nevíte čí jste. Někam to celou dobu směřovalo a ejhle... všechno je jinak, ale čtenář postrádá logiku a detaily, kdy že se to vlastně stalo??
Takže kdo je onen "blázen"? Jedna z postav nebo čtenář - doslova ztracen v překladu?