Mámou ve světě kluků

Mámou ve světě kluků https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/417276/bmid_mamou-ve-svete-kluku-kej-417276.jpg 3 11 4

Výchova synů má, pro nás ženy, mnohdy svá specifika. Když jsem se stala sama matkou synů, potřebovala jsem proniknout do světa kluků, porozumět jejich potřebám a znovuobjevit ženské principy, abych mohla přežít ve světě samých chlapů. Především jako žena. Zároveň, abych mohla co nejpřirozeněji zajistit klukům zdravě vyrůst ve spokojené muže. Vnímám i slýchám, jak mnoho žen často tápe, co kluci skutečně potřebují a mají spoustu emocí kolem vedení a výchovy kluků. Proto vznikl tento průvodce, kde sdílím vše, co mi na této cestě pomáhá. Co v knize najdete: - Podstatu a potřeby kluků - Praktické tipy, jak s kluky - Praktické tipy pro ženy - Příběhy dalších žen... celý text

Přidat komentář

Dáma s hrnstjm
23.01.2021 2 z 5

Autorka přiznává, že do knihy shrnuje poznatky z jiné literatury a přidává vlastní zkušenosti. Přesně tak to vypadá - jako kompilace, výpisky z knih o výchově, bez většího logického rámce. Nečte se to moc dobře, pořád jsem měla pocit nějaké nahodilosti, což je nejspíš tím, že myšlenky z jiných knih postrádají původní kontext.

NyjaMaja
27.06.2020 5 z 5

Pre mňa jedna z kníh, ku ktorým sa budem stále vracať. Autorka priamo a zrozumiteľne bez zbytočných ,, kudrliniek" predkladá vlastné skúsenosti. Vrelo doporučujem.


kikies
08.05.2020 2 z 5

Výborné téma, kniha mě vyloženě lákala, ale ve výsledku mě spíše zklamala. Jako matka dvou synů jsem očekávala asi více praxe, zkušeností než teoretické nahlížení na věc. Kniha na mě při čtení působila poměrně amatérsky, asi jako průměrná bakalářská práce. K amatérskému dojmu přispěla i skutečnost, že už v polovině se mi lepená vazba v ruce rozpadla, ale to je vedlejší.

PavlineCZka
26.03.2020 4 z 5

Od knihy jsem mela velike ocekavani. Mam doma 20mesicniho chlapecka a cekam dalsiho. Nicmene muj momentalni tehotensky a unaveny pretizeny stav mi nejspis nedovoluje knihu plne vnimat. Casto jsem se pristihla, ze vubec nevnimam, o cem se tam pise. Nektere myslenky nejsou spatne, nejvic se mne libily pribehy na konci konkretnich mamin. No, budu se k ni muset jednou vratit. Asi v lepsich casech.

Autorovy knížky

2019  64%Mámou ve světě kluků