Máma kočka - Její vzestup a pád

Máma kočka - Její vzestup a pád https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/42116/mama-kocka-jeji-vzes.jpg 3 12 3

Debut britské autorky Polly Williamsové je mezi oblíbenými knihami o moderních maminkách dalším zdařilým pokusem, jak bourat mýtus o obětavé matce, která si myslí, že nemá šanci být zároveň přitažlivou ženou. Amy Craneová má půlroční dítě a ještě pořád se nemůže obléct do šatů, které nosila před porodem. Nostalgicky vzpomíná na svoje mládí, staré džínsy jí připomínají její kdysi útlé boky, nové sexy prádlo od partnera ztrátu chuti milovat se. Nezapadá mezi ostatní matky ve svém okolí, které se předhánějí v mateřských ctnostech a žijí jen svými dětmi. Navíc má podezření, že ji její přítel Joe podvádí. Jako deus ex machina se na scéně objeví Alice, nejsvůdnější matka z Londýna, která Amy pomůže, aby se z ní stala zase atraktivní žena, za kterou se muži rádi ohlédnou, zkrátka kočka. ... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Argo
Originální název:

Rise and fall of a yummy mummy


více info...

Přidat komentář

Terxes
01.09.2016 4 z 5

Kniha je napsaná humorně, ale realisticky. Máma Amy je na mateřské "dovolené" a zažívá pocity nejistoty, méněcennosti a podezřívá svého manžela z nevěry. Najde si kamarádku, která z ní díky "Projektu Amy" udělá hezčí a sebevědomější maminku. V průběhu této proměny zažívá spoustu komických situací, které vám vytvoří úsměv na tváři. Pomůže tato proměna k udržení manžela a ke spokojenějšímu životu?

Osobně knihu doporučuju. Je to oddechová kniha, která vás může i inspirovat.

mysticblueriver
26.12.2013 4 z 5

Kniha mě opravdu překvapila. Je lehce čtivá a velmi věrně odráží realitu života v kladech i záporech. Proto jsem si ji taky oblíbila.


Sonia005
01.03.2011 5 z 5

Skvělá kniha. Čtu jí na mateřské dovolené a našla jsem se v ní několikrát....výborná tvorba

Autorovy knížky

2007  62%Máma kočka - Její vzestup a pád