Malý kouzelný nočník

Malý kouzelný nočník https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/390976/bmid_maly-kouzelny-nocnik-4xl-390976.jpg 3 5 2

Všichni kakají. Ty, tvůj bráška, maminka i tatínek. Pejsek, kočička, králíček i koník. Ale co víly a jednorožci? Kam chodí vykonávat svou potřebu pohádkové bytosti? A jak vypadají jejich hovínka? Tato vtipná a hravě ilustrovaná knížka je ideální učební pomůckou pro rodiče, jejichž děti se právě učí na nočník. Pomůže dítěti pochopit, že čurání a kakání je přirozenou součástí života a že chodit na nočník nebo na záchod je snadné. Děti se budou bavit vytahováním záložek a zjišťováním, kde jejich oblíbené pohádkové postavy zanechaly hovínka. Ať už s nočníčkem, nebo bez něj, bude to velká legrace!... celý text

Přidat komentář

girdi
28.11.2021 3 z 5

Dcerku to napoprvé pobavilo, rozhodně mnohem víc než chodit na nočník. ;-) Ale rychle se jí kniha omrzela. Já bych určitě ocenila trošku víc textu, protože tohle bylo až moc popisné a strohé.

Litocha
03.06.2020 1 z 5

(SPOILER) Když to bylo u syna aktuální, neměla jsem potřebu vyhledávat podobné "kakací" knihy. Zvládli jsme to i bez nich. A jestli jsou všechny podobné téhle, udělala jsem dobře. Knížku vykutala při rovnání knížek kolegynina pubertální dcera a zalamovala se nad ní smíchy. Co si taky myslet o duhových hovínkách nebo bobečku usazeném místo perly v lastuře, že? Záměr možná dobrý, realizace strašná (ilustrace mě taky nepřesvědčily). Ocenila jsem vlastně jen upozornění vzadu na obálce, že se na nočník dítě nemá nutit a že má každé vlastní tempo (ne že by to byla nějaká novinka). Tohle se Svojtkovi, který jinak vydává povedené knížky pro mrňata, fakt nepovedlo.


Autorovy knížky

2018  60%Malý kouzelný nočník

Kniha Malý kouzelný nočník je v

Přečtených6x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce3x