Mágova cesta. Skutečná příležitost, jak nalézt poklad svého nitra

Mágova cesta. Skutečná příležitost, jak nalézt poklad svého nitra https://www.databazeknih.cz/img/books/74_/74466/magova-cesta-skutecn-74466.jpg 4 12 5

Mark Vale je sužován finančními a manželskými problémy, z nichž ho vytrhne skupina moderních mágů. Vezmou ho na pozoruhodnou cestu, kde se naučí proměňovat svízelné situace v jedinečné příležitosti. Jeho učiteli jsou například excentrický miliardář nebo překrásná číšnice s obnaženými ňadry. Podaří se mu pohádkově zbohatnout, ovšem zachrání mu náhlý materiální úspěch rozpadající se manželství? Mark zvolna přichází na to, jak naše hodnoty ovlivňují životní události. William Whitecloud ve své knize rozehrává úchvatnou paletu vědění a zkušeností - počínaje dětstvím ve Svazijsku, kdy se setkával s představami domorodců o nadpřirozeném světě, po hermetickou filozofii a esoterické spekulace na finančních trzích. Nabádá nás, abychom užívali tento praktický a magický pohled při všem, čeho chceme dosáhnout. William Whitecloud založil program Living from Greatness, ve kterém učí svoje klienty realizovat jejich sny tím, že se spojí se svým autentickým tvořivým duchem. Žije v Austrálii v Byron Bay a o svojí metodě říká: "Magie má schopnost přitáhnout nás tam, kde zrovna potřebujeme být. Mágova cesta lidi zaujme proto, že jsou připraveni znovu požadovat něco, co si kdysi dávno nechali uniknout - extatický život překypující Svobodou, Radostí a Hojností. Mě potkalo to samé. Cena, kterou jsem zaplatil za ztrátu magického dědictví, byla krutá. Nezbývalo mi, než ho začít znovu hledat. Tak jsem nastoupil nejpozoruhodnější cestu, jež mě přivedla k objevu, že jsme magickými bytostmi, které dokážou úplně všechno - přetvořit naši osobnost, naši životní zkušenost, zkrátka všechno. Rovněž jsem poznal, že můžeme stejně snadno přetvořit náš život, přesně podle našich představ."... celý text

Literatura světová Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Eminent
Originální název:

The Magician´s Way


více info...

Přidat komentář

knihyKeMne
07.06.2021 4 z 5

Knížka psaná v ich formě, kde se zdá, že jde o autorův životopis, než si člověk všimne, že hlavní hrdina má jiné jméno. To mi trochu zkazilo požitek a důvěryhodnost podávaných rad v knize. Jako jo, rady jsou to super, ale ten hlavní hrdina je tak děsně natvrdlý, hrozně mi pil krev tím, jak se porád rozčiloval nebo se litoval. A konec - no nějak tomu konci nevěřím.

asakz
23.03.2020 5 z 5

Perfektní. Prostě si to přečtěte. A pak zkuste prostrčit brčko syrovou bramborou :-)


Anceroh
17.05.2017 5 z 5

Četla jsem už po druhé a nelze vyloučit, že naposledy. Malá knížka nabytá krásnými a pravdivými moudry. Rozhodně doporučuji :).

LenysekC
02.12.2016 4 z 5

Jako ano. Ale trochu to vyznívá tak, že ta cesta trvá jen čtrnáct dní... Ale to je asi tím, že prostě nemám ráda takhle stručné podání.
Jednu hvězdičku navíc za některé pasáže.

Pawlisman
19.09.2014 4 z 5

Překvapivě moc hezky pojmutá kniha, která má co říci. Po všech těch obdobných Ferrari knihách pana Sharmy jsem byl velice osvěžen a mile překvapen. Doporučuji, kdo se chce o životě a případném sebe zdokonalování dozvědět více, ideálně nenásilnou formou příběhu.

Autorovy knížky

William Whitecloud
australská, 1955
2011  87%Mágova cesta. Skutečná příležitost, jak nalézt poklad svého nitra

Kniha Mágova cesta. Skutečná příležitost, jak nalézt poklad svého nitra je v

Přečtených16x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených2x
Knihotéce4x
Chystám se číst6x
Chci si koupit2x