Love, You(r), Planet

Love, You(r), Planet https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/430534/love-you-r-planeti3Bxkn-MXf-.jpeg 4 5 2

Co všechno můžete udělat pro to, aby se zjednodušil a zkvalitnil váš život, a zároveň jste žili více v souladu s planetou a páchali na ní co nejmenší škodu? Nechte se inspirovat útlou knížkou, ve které najdete spoustu praktických tipů, jak do svého života zařadit prospěšné návyky, a dělat tak kroky k pozitivním změnám v rozličných oblastech vašeho života.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Ekologie, živ. prostředí
Vydáno: , Powerprint
Originální název:

Love, You(r), Planet , 2019


více info...

Přidat komentář

schizmo
12.11.2020 4 z 5

Pro vrcholné praktikanty veganství, aktivismu, spirituality a dalších alternativ je tohle příjemné opakování či rozšíření, ale pro laickou veřejnost bych se knihu nebál označit za bibli nebo povinnou četbu. Osobně neznám žádnou jinou knihu, které by tak komplexně a v souvislostech zpracovávala váš přerod v nového, lepší ho člověka!

Lucie.Lo
29.01.2020 5 z 5

Kniha se dobře čte. Našla jsem v ní spoustu užitečných nových informací, zasmála se.. Hodně jsem u ní přemýšlela o tom co se děje ve světě a co ještě můžu změnit. V knize je opravdu hodně rad a tipů co dělat.. :) nejsou nijak nucené ale hezky srozumitelně napsané, že si člověk řekne..hm to bych mohla zkusit! :)


Autorovy knížky

Lucie Rien
česká, 1989
2019  76%Love, You(r), Planet