Lovcův trénink: Sbal ji, mějte sex!

Lovcův trénink: Sbal ji, mějte sex! https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/509832/bmid_lovcuv-trenink-sbal-ji-mejte-sex-CVB-509832.png 4 3 1

333 stran nabitých příběhy a informacemi, jak sbalit atraktivní ženu. Sbal holku, kterou považuješ za velmi atraktivní, a měj s ní sex do 2 až 5 společně strávených hodin! Nejpozdějí na 2. či 3. rande. Už nikdy nepropásni příležitost navázat vztah s krásnou ženou!

Přidat komentář

RadimB.
24.08.2023 3 z 5

K lovcově knížce jsem se dostal poprvé přes instagram, kde měl short videa. Postupně přes youtube videa a následně jsem ho chtěl podpořit v tvorbě tak jsem si koupil jednu z jeho knih. Mile mě překvapila jeho spolupráce s Milošem Ouhrabkou, kde jsem se k jeho tvorbě dostal ještě před lovcem (Pilulka pravdy, Život je tanec). Nemile mě překvapila teda cena knížek Lovce, která na český poměry a třeba na ceny Miloše je opravdu o několik tříd výše (knížka nemá tištěnou verzi ale jen elektronickou). Red pill jsem studoval i v minulosti, protože mě téma vztahové dynamiky dlouhodobě zajímá. Tedy kdo čte lovce můžu ještě doporučit knížky od Neila Strausse (Hra, Pravda, Pravidla hry). Pak je tady i pár dalších autorů jako Radek Síra -Sbal ji, Oliver Kuth Dokonalý svůdce, Tomáš Beránek - Jak sbalit ženu. Nebo český web co již funguje pár desítek let - svadení.cz.
Lovce na jeho misi samozřejmě podporuji. Oceňuji jeho youtube videa zdarma a s kombinací s jeho knížkou mi to dává smysluplný základ jak pohnout se svým životem jak v oblastí životní mise tak vztahů. Tak vřele do toho polkněte red pill ;)

Autorovy další knížky

Michal Děd
česká, 1981
2022  87%Lovcův trénink: Sbal ji, mějte sex!
2021  %Mé odpoledne s Dědem neřádem

Kniha Lovcův trénink: Sbal ji, mějte sex! je v

Přečtených3x
Chystám se číst1x