Lord & Lady v utajení

Lord & Lady v utajení https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/192901/bmid_lord-and-lady-spy-lord-lady-v-utaje-AdJ-192901.jpg 4 44 9

Lord a Lady v utajení série

1. díl >

Oba mají svá tajemství a oba vědí, že na tajnostech a lžích nelze znovu vzkřísit lásku Adrian a Sofie jsou manželé a tajní agenti. Svou pravou identitu tají i před sebou, a tak není divu, že po letech života ve lžích a tajnostech je jejich manželství před rozpadem. Řešení manželské krize ale musí počkat – teď je totiž důležitější mise, která povede k porážce Napoleona Bonaparta. Co ale bude, až misi splní a válka skončí? Šokující odpověď přichází hned po jejich návratu: Tajná služba Barbican snižuje stavy, a tak je oba posílá do výslužby. Adrian se Sofií mají jedinečnou příležitost urovnat si své vztahy kdyby se jim ovšem nenaskytla šance vrátit se zpět do hry. Premiér totiž potřebuje vyšetřit vraždu svého nevlastního bratra. Nastává ovšem problém jsou tady dva špičkoví agenti, ale místo u tajné služby může získat pouze jeden z nich. A získá ho ten, kdo vyřeší případ jako první. Zvítězit ale chtějí oba. A to za každou cenu Možná spolu přestanou soupeřit a možná si začnou i důvěřovat. Nebo ne?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Galatea
Originální název:

Lord and Lady Spy , 2011


více info...

Přidat komentář

werastk
14.03.2020 5 z 5

Kniha sa mi veľmi páčila, bola vtipná, romantická a máááličko "utajená" :-) :-) :-)

Ewik
02.02.2017 3 z 5

Lehký, romantický, historicko-špionážní příběh okořeněný erotikou. Kniha je psaná velmi čtivým stylem, který autorka velmi dobře doplnila i humornými pasážemi. Špionážní linka je dle mého názoru vedlejší - zajímavější bylo řešení rozpadajícího se manželství hlavních hrdinů a jejich snahy o znovunalezení a záchranu vztahu.


Aracely
21.02.2016 5 z 5

Souhlasím s komentářem Nynusky 86 níže...

Též jsem se skvěle pobavila , ale je potřeba brát knihu s rezervou a nic od ní nečekat a pak se Vám dostane špionážní , historický román s akčními scénami okořeněný trochou romantiky a erotiky ...
To , jak jsou spolu stále na kordy mě bavilo celou knihu :-D

Doporučuji k přečtení jako skvělou oddechovku !

Katera
16.05.2015 4 z 5

Mně se kniha líbila, měla všechno co od nenáročné oddychové literatury požaduji (romantika, zápletka, napětí). Bohužel jsem četla až po Setkání v Neapoli/Pravdivé lži, takže jsem už na začátku příběhu věděla jak to s hlavními postavami dopadne, ale ani to mě neodradilo od přečtení. A určitě toho nelituji.

Nynuska86
19.10.2014 5 z 5

U knížky jsem se skvěle pobavila :-) Je pravda, že kniha není zrovna dvakrát reálná (viz. příspěvek níže), ale pokud ji berete s nadhledem, je vážně super. Tak trochu Mr. a Mrs. Smith v historickém podání. Jsem zvědavá na další díly :-)

modranka
16.10.2014 3 z 5

Naozaj, ale naozaj! neviem dať tejto knihe dobré hodnotenie. Knihu by som zaradila medzi erotické historické romance. V popredí erotiky je masturbácia. Je to vlastne striedanie kapitola sexu, kapitola táranín o vyšetrovaní, ktorého fakty sa opakovali stále dokola to isté. Celé mi to pripadalo ako nejaká hra na špiónov.
Ak chce autorka písať o špiónoch, nech si naštuduje historické reálie. V roku 1815, ženy neboli rovnocenné mužom, teda žiadna žena (manželka) by sa nesprávala tak ako Sofia, navyše ak ju autorka charakterizovala ako poslušnú, milujúcu ženu, túžiacu po deťoch. Za to som stiahla jednu hviezdičku. Druhú za to, že autorka v príbehu použila myslenie žien 21. storočia, a to mi vždy pri historických romanciach vadí.
Ak má niekto vizuálnu predstavivosť, potom "tzv. špionážne" scény sú viac humorné, než dobrodružné. Chcela by som vidieť, keby sa autorka obliekla do dlhých šiat so spodničkami, či by dokázala také hmaty a chvaty akými zaťažila hlavnú hrdinku. Myslím, že Sofia by sa skôr zamotala do vlastných sukní, než by zneškodnila protivníka. No, ale ako humor to bolo celkom dobré.

jaja10
24.08.2014 5 z 5

Já se u této knihy moc bavila. Četla se strašně dobře, o veselé, nebezpečné i milostné situace nebyla nouze. Už se těším na další knihy od této autorky, snad mě nezklame. :-)

Antoaneta
23.07.2014 5 z 5

Této knize jsem chtěla nejprve dát jen 4 hvězdy ale vzhledem k tomu že jsem knihu přečetla na jeden zátah začala jsem číst a četla až do pozdní noci dokud nebyl konec dávám hvězd 5.Kniha velmi zaujala moc pěkně se četla a ztratila jsem při ní pojem o čase a četla a četla takže ano rozhodně doporučuji stojí za přečtení.

Otmarek
21.03.2014 4 z 5

Rozjezd a zápletka mě chytly, autorka mě zaujala, i jsem přetáhla půlnoc a četla, četla, .... a pak se to ke konci tak nějak zadrhlo, přišlo mi to uspěchané, nedodělané. Ode mě celkový dojem za 4*.

Štítky knihy

přátelství špionážní romány

Autorovy další knížky

Shana Galen
americká, 1972
2014  73%Lord & Lady v utajení
2014  71%Setkání v Neapoli / Pravdivé lži

Kniha Lord & Lady v utajení je v

Přečtených52x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených3x
Knihotéce74x
Chystám se číst21x
Chci si koupit3x