Logopedická prevence

Logopedická prevence https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/147580/logopedicka-prevence-147580.jpg 5 5 3

Vysoký výskyt řečových vad u dětí je výzvou, abychom se jim pokusili předcházet. Publikace se zabývá problematikou dětské řeči v celé její šíři a uvádí příčiny opožděného vývoje řeči a jejích poruch, metody prevence, typy sluchových vad, určování laterality a výchovné vedení leváka, příznaky dyslexie aj. Součástí jsou praktická pravidla a metody, jak předcházet případným problémům a jak napomoci tomu, aby se řeč u dětí vyvíjela co nejpřirozeněji a dosáhla co nejlepší úrovně. Uváděná cvičení a náměty na hry napomohou při cíleném rozvoji schopností nutných pro rozvoj komunikačních dovedností.... celý text

Přidat komentář

Péťa Z.
19.05.2022 5 z 5

Bezvadná knížka, kterou mám doma a čtu opakovaně. :-)

Entchen
25.07.2018 5 z 5

Skvělá kniha. Přiznám se, že jsem se k četbě knihy musela dokopat, ale nakonec jsem se od ní nemohla odtrhnout! Kniha je skvěle čtivá a podává rozumným způsobem spoustu zajímavých informací. Byla to má první kniha spojená s logopedií a musím uznat, že jsem měla veliké štěstí, že jsem narazila zrovna na ní. Mohu jen doporučit :)


lukkaM
09.01.2018 5 z 5

Naprosto a perfektně čtivá záležitost. Autorka pojednává o složitých problémech jazykového prostředí běžným slovem, který je srozumitelný i pro laiky a začínající studenty v tomto oboru. Věci nazývá pravými jmény, popsuje situace ze života či své praxe. Ne nadarmo je tato kniha nazývána pedagogickým bestsellerem :-)