Liečivá sila vody

Liečivá sila vody https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/427924/bmid_lieciva-sila-vody-b7V-427924.jpg 4 6 4

Voda je zdrojom zdravia a vitality a zohráva dôležitú úlohu pri liečbe mnohých ochorení a zdravotných ťažkostí. Táto unikátna publikácia známej autorky populárno-náuč-ných kníh prináša veľa cenných informácií o vode, pitnom režime, vodoliečbe a odpovedá na množstvo otázok: Kedy a koľko vody máme piť? Čo signalizuje nedostatok vody v tele? Ako zlepšiť kvalitu vody z kohútika? Ako sa dá voda dynamizovať? Dokáže voda prijímať a prenášať in-formácie? Vzhľadom na problematiku sucha a nedostatku vody nechýbajú ani praktické rady, ako šetriť pitnou vo-dou v domácnosti a chrániť tak životné prostredie i naše peňaženky.... celý text

Přidat komentář

Sybelle
15.01.2024 5 z 5

Hezky a srozumitelně napsaná kniha o významu vody pro život. Obsahuje doporučení, jak vodu upravovat a používat vhodně dle situací. Na co je lepší teplá voda nebo studená. Na své si přijdou i uživatelé alternativních metod. Určitě stojí za přečtení. Člověk tak aspoň lépe porozumí chodu těla a jak s ním zacházet.

Aaron Lewis
18.08.2021 5 z 5

Moc hezká kniha, asi jí někomu koupím, babičce nebo mamce:). Hned jsem si objednala šungit, tak jsem na to zvědavá:). Milé překvapení.


kirkpatrick
01.12.2020

Asi vše o vodě od A do Z v této zajímavé knize. Voda neskutečný pramen života. Na závěr knihy jsou uvedeny i zajímavé citáty o vodě od známých osobností.

LucieB.
18.12.2019 5 z 5

Budete překvapeni, jak dokáže obyčejná voda zlepšit zdraví, co všechno vyléčí vodoléčba a jak je důležitý pitný režim. Tuto knihu doporučuju každému, kdo stejně jako já bojuje dnes a denně s vlastním pitným režimem.