Lidská trofej

Lidská trofej https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/470880/bmid_lidska-trofej-5Th-470880.jpeg 4 20 7

Novinářka na stopě vedoucí do pekla Investigativní novinářka Casey Benedictová už odhalila skandály řady mocných. Když v londýnském nočním klubu náhodně zaslechne útržek rozhovoru, vydá se po stopách domnělé sebevraždy mladého bohatého Brita, který se před smrtí svěřil s děsivým tajemstvím. Neúnavné pátrání po pravdě ji dovede až do libyjské pouště, kde člověk snadno zmizí beze stopy. Její neuvěřitelná odhalení zasáhnou ta nejvyšší místa a prověří nezávislost médií.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: ekniha , Motto
Originální název:

To the Lions , 2019


více info...

Přidat komentář

berila
24.02.2022

Bohužel, v necelé čtvrtině knihy končím. Styl psaní naprosto nevyhovující, vůbec jsem se nemohla začíst, místy jsem se úplně ztrácela. Takže to vzdávám, pro mě ztráta času.

zdendula31
02.11.2021 3 z 5

Styl psaní pro mě katastrofální..


Crozz
11.10.2021 3 z 5

Škoda, že tenhle příběh na zajímavé téma nebyl napsán čtivěji, za mě průměr.

čef
20.09.2021 5 z 5

Kniha o obrovských rozdílech v dnešním světě, kde jedni mají vše a ještě víc a jiní bojují o vlastní život. Obrovsky napínavé do poslední stránky, část příběhu se odehrává v nebezpečné Africe, závěr je na mostě v Londýně. Jakoby to ani nenapsala žena, tak je to oproštěno o psychologii a bezduché tlachání, ale naopak plné myšlenek k přemýšlení.

JustWomen
07.09.2021 2 z 5

Hodně neuvěřitelné, z jedné věty vydupat případ, který bude prodávat... nebyl to můj šálek kávy.

Prudence
05.07.2021 3 z 5

Celkem napínavá kniha. Moc mi nevyhovoval styl, hlavně zpočátku jsem se občas neorientovala kdo s kým, autorka automaticky předpokládala, že si domyslím. Ve druhé polovině se děj zrychlil a pak už vše bylo jasné, ale tak trochu i předvídatelné. Téma uprchlíků, jejich bezvýchodné situace a nulové hodnoty jejich životů pro západní svět, je náročné a stálo by za hlubší zájem, ale chápu, že autorce šlo hlavně o linii thrilleru, dobrodružství a nebezpečí hlavních postav.

matej7245
22.11.2020 5 z 5

Novinárčina mi bola vždy srdcu blízka, preto som po prečítaní anotácie neváhal a knihu si zohnal.
Mladá investigatívna novinárka Cassey náhodou v bare započuje divný rozhovor, ktorý jej nedá pokoj a začne pátrať spoločne so staršou kolegyňou Mirandou. Svoju prácu milujú a odhodlane postupne získavajú kúsky skladačky.
Sama autorka je novinárka, čiže postavy sú uveriteľné, pozná chod redakcie, taktiky a triky reportérov. Téma originálna, súčasná, názov je výstižný, hoci v istých pasážach som knihu musel odhodiť od hnevu a hnusu. Kvôli zlobe, ktorou prekypujú niektorí ľudia. Autorka si dala záležať na rozpracovaní postáv i deja. Napínavé v slovách i v akcii.
Za mňa viac ako naj.

Štítky knihy

novináři

Autorovy knížky

Holly Watt
americká
2021  77%Lidská trofej

Kniha Lidská trofej je v

Právě čtených1x
Přečtených26x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce91x
Chystám se číst56x
Chci si koupit8x