Vzorec času

Vzorec času https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/396629/bmid_vzorec-casu-wrY-396629.PNG 5 3 2

Libertas série

1. díl

Príbeh v alternatívnej realite. Napadlo vám niekedy, že žijeme v obrovskom klame? Že všetky politické a mocenské boje sú len divadielko pre obyčajný ľud? Že v zákulisnom svete medzi sebou súperia obrovské nadnárodné organizácie vybavené zbraňami a technológiou, ktorú si vieme predstaviť len v béčkovom sci-fi filme? Chyba. Nenapadlo to ani automobilovému pretekárovi Ivicovi. Ten sa nedobrovoľne stáva práve onou rozbuškou, ktorá rozpáli niekoľko desaťročí trvajúce vratké prímerie. Do hry vstupujú všetky tri organizácie Libertas, Temné spoločenstvo a Preuβenwache. Kto bude pomyselný víťaz? Vzorec času je prvou časťou trilógie Libertas, ktorá sa odohráva v alternatívnej realite.... celý text

Přidat komentář

MichalPuchovsky
09.05.2020 4 z 5

Akčné, béčkové, oddychové. Číta sa to jedna radosť, ak knihe odpustíme pár preklepov a typologických chybičiek. Odporúčam, ak máte radi špionážne filmy a la Kingsman.

marek2609
06.01.2019 5 z 5

Přečteno za dva dny. Nejsem žádný nadšenec pro konspirační teorie, ale co když je opravdu vše jinak. Dal jsem 5 hvězd, ale půl bych ubral za odražené kulky dýkou, hvězdnými válkami inspirovane šermovačky (díky bohu , že alespoň ne světelnými meči) a pro mne promarněnou příležitost rozvedení pozadí druhé světové války.
Těším se na druhý díl , tak se pane Hunte čiňte.


Autorovy knížky

Oliver Hunt
slovenská, 1992
2018  93%Vzorec času