Léto plné tajemství

Léto plné tajemství https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/189827/leto-plne-tajemstvi-189827.jpg 3 25 7

Jedno opojné léto. Tři velká tajemství. Megan, Esmé a Claudia žijí v různých částech světa, jedno však mají společné – touhu zjistit, kým skutečně jsou. Vydají se na dobrodružnou cestu za pravdou. Její odhalení může každé z nich pomoct překročit stín minulosti, anebo naopak převrátit život naruby.

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Alpress
Originální název:

THE SUMMER OF SECRETS


více info...

Přidat komentář

mariva
04.05.2020 4 z 5

Začátek mi připadal hodně chaotický a trvalo mi, než jsem se zorientovala v jednotlivých postavách. Asi od poloviny začal do sebe děj zapadat a čtení začalo být zajímavé. Postupně nabíralo i na napětí a vše se vzájemně propojilo, takže i když jsem brzy vytušila, jaké tajemství na čtenáře v závěru čeká, měla kniha ještě spoustu dalších napínavých chvilek, aby se ji nechtělo odkládat.

novina
06.06.2018 5 z 5

Ideální knížka na letní večer - Mexiko, vášeň, láska i nenávist. Osudy tří žen, které společná cesta svede dohromady.


tereza1198
15.12.2017 3 z 5

Letní tajemství, lehké čtení. Taková jednohubka na zimní večery, kdy si chcete užít trochu toho Mexika. Přečetla jsem, líbilo se mi to a zapomenu to.

Surmei
29.12.2016 5 z 5

Knížku mi donesl Ježíšek a ačkoli jsem si ji chtěla nechat na nějaký teplý letní večer na zahradu, neodolala jsem. Nic jsem od knížky neočekávala, nezjišťovala jsem si děj, prostě jsem začala číst. Napřed mě sice trošku zarazilo, když se začátek děje odehrává v roce 1989, kdy jsem se já teprve narodila a tudíž je pro mě tato doba tak trochu mimo, ale nakonec to bylo úplně jedno. Na začátku jsem měla ve jménech jednotlivých postav chaos, každá kapitola o někom jiném, ale s trochou pozornosti se to dá zvládnout a pak, když už vám jednotlivé kousky začnou zapadat do sebe, nedokážete se odtrhnout. Nebo teda aspoň já se odtrhnout nedokázala a knížku přečetla na jeden zátah. Velice zajímavé propojení, zápletka i rozuzlení, ačkoliv z mého pohledu nereálné, nicméně, kdo ví. Když jsem nakonec chtěla sama pro sebe knížku zhodnotit, přistihla jsem se, že vlastně vůbec nevím, komu jsem fandila, respektive které sestře, prostě se mi to líbilo jako celek a těšila jsem se až zjistím, jak to vše tedy bylo. Nečekejte od kníhy bůhvíco, nečekejte od ní nic a myslím, že budete příjemně překvapeny. Myslím, že v létě na lehátku si ji přečtu znovu.

sabca
18.11.2016 3 z 5

Tak knihu jsem právě dočetla, ale byla jsem trochu zklamaná. Námět nebyl špatný, ale nějak jsem se v ději ztrácela.

Danago
24.08.2016 5 z 5

Popravdě moc sem od knížky neočekávala a byla sem velice příjemně překvapená. Moc pěkná oddechová knížka, ideální letní čtení . Velice čtivá, dobře napsaná. Žádná přehnaná romantika, všeho tak akorát. Zápletka je moc pěkně vymyšlená. Já sem se v postavách neztrácela, ale samozřejmě sem se musela na čtení soustředit. Knížku sem přečetla za jeden den, nemohla sem se od ní odtrhnout. Konec mě hodně překvapil.

malen
13.02.2014 4 z 5

Zpočátku jsem se hodně ztrácela v postavách, i když jsou tam tři různé hrdinky, vždy jsme musela listovat a hledat, která kam patří. Ale celkově to bylo pěkné románové čtení , knížka se mi líbila.

Autorovy knížky

Alison Lucy
britská
2013  64%Léto plné tajemství

Kniha Léto plné tajemství je v

Přečtených35x
Čtenářské výzvě6x
Doporučených3x
Knihotéce12x
Chystám se číst9x
Chci si koupit2x