Letem světem za pár korun: Historky a tipy z cest

Letem světem za pár korun: Historky a tipy z cest https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/519318/bmid_letem-svetem-za-par-korun-historky--6lO-519318.jpg 3 8 4

Jak vypadají výlety s průvodci, které potkáte v Africe či Asii na pláži? Co dělat, když na dovolené onemocníte? Na jaké podvody si dát pozor při půjčování auta v zahraničí? Jaké výslechy vás mohou čekat na letišti mimo EU a jak jim předejít? Jak cestovat opravdu levně a nenechat se okrást žádným obchodníkem? To všechno popisuje ve své knize Zuzana Zvěřová, cestovatelka a influencerka, která na sociálních sítích radí lidem, jak se vydat do zahraničí za pár korun, na co si tam dát pozor a co navštívit. Ve dvaceti kapitolách popisuje mimo jiné příběhy ze Zanzibaru, Srí Lanky, Palestiny, ale i z evropského Korfu, Tenerife nebo Finska. Najdete v nich jak příhody z cest, jako je arabská svatba nebo bouračka s karavanem, tak užitečné informace, jako kde si koupit SIM kartu a v jaké zemi nepoužívat kreditní karty. Nechybí ani návody na to, jak vyhledat nejlevnější letenky či ubytování.... celý text

Přidat komentář

@knihomolka
06.03.2024 4 z 5

Čtivá knížka, kterou jsem zhltla za půl den. Historky na mě hodně zapůsobily. Protože taky hodně cestuju, byla jsem docela překvapená z některých situací. Člověk si uvědomí, že se u nás máme opravdu celkem dobře. Nakonec, taky bysme mohly nosit šátky a zahalené celé tělo, platit mastné pokuty za nic, neustále odhánět vlezlé prodejce nebo platit za povlečení v pronajatém bytě. Pohodové čtení.

PolBara
13.02.2024 2 z 5

Vyloženě oddechová četba, neurazí, nenadchne. V paměti mi kniha asi příliš dlouho nezůstane.


j287
07.09.2023 5 z 5

Jelikož taky cestuju, tak mě bavily příběhy a zážitky z cest. Jako bonus jsou za každou kapitolou rady na cesty. Kniha je napsána čtivým a záživným způsobem, určitě doporučuju.

knihveru
19.07.2023 3 z 5

Kniha malého rozsahu, kterou přečtete i za večer. Destinace nejen z Evropy. Rady tam sice jsou, ale většinou obecně známé, zajímavých pro mě bylo jen několik.

Autorovy knížky

Zuzana Zvěřová
česká, 1998
2023  63%Letem světem za pár korun: Historky a tipy z cest

Kniha Letem světem za pár korun: Historky a tipy z cest je v

Právě čtených1x
Přečtených10x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce1x
Chystám se číst1x