Lesní školka

Lesní školka https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/397176/mid_lesni-skolka-317-397176.jpg 5 24 3

Školku, kterou vede paní učitelka sova, navštěvují malá lesní zvířátka. Jednou, když byli všichni na procházce, přihnal se černý mraky a rázem se spustil prudký liják. Než zvířátka doběhla do školky, byla celá promáčená. Honem se převlékla do pyžamek a kožíšky si dala sušit na šňůru. Když kožíšky uschly, chtějí si je malí obléknout. Ale čí je který kožíšek? To je tedy oříšek! Zvířátka si rychle navlékla kožíšky a maminky, které si přišly pro své děti, se nestačily divit. To byla mela! Copak se stalo?... celý text

Přidat komentář

Ruxandra
10.03.2020 5 z 5

Dcera z toho ještě nemá rozum, ale já oceňuji nádherné ilustrace!

Petja
05.08.2019 5 z 5

Poslední leporelo od Andrey Popprové, které doporučujeme do každé dětské knihovničky! Lesní zvířátka jsou se svou lesní školkou na výletě, zmoknou, sundají si kožíšky, jdou spinkat a po spaní si kožíšky popletou, takže malý čtenář musí určit, komu který kožíšek patří. Pyžamka zvířátek jsou vystřižena z opravdových látek. Příběh je jednoduchý, ale mezi stohy jiných leporel o zvířátkách, kterými jsou zahlcena všechna knihkupectví i naše domácí knihovna, nápadně vyčnívá.


Runkyna
22.05.2019 5 z 5

Jednoduché krátké leporelo pro nejmenší děti. Dcera miluje zvířátka, jak dělají "hají" v postýlkách. Roztomilé ilustrace potěší i rodiče. Dobrý poměr cena/výkon.