Lékařka, nebo vražedkyně?

Lékařka, nebo vražedkyně? https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/168694/lekarka-nebo-vrazedkyne-168694.jpg 5 2 1

Román dle skutečných příběhů o životě vynikající lékařky, která byla obětí domácího násilí, teroru, ponižování, bití a znásilňování. Volání o pomoc nebylo jejím okolím ani společností vyslyšeno, až její zoufalství skončilo usmrcením svého trýznitele.

Přidat komentář

Dora1212
26.10.2014

Skoro by se chtelo rict, ze autor knihy cerpal namet ze sveho nejblizsiho okoli.

Ale chci verit, ze je to pouha nahoda a ze nevi, ze nedaleko existuje jedna zena, kterou jeji manzel take ponizoval a bil a to tak, ze skoncila nejednou v nemocnici. Ze ji zlomil napr. klicni kost nebo ji, jiz po rozvodu, omlatil hlavu o auto, ci ji zapnutou vrtackou, kterou ji prilozil k hlave vyhnal v treskutem mraze ze spolecneho domu a udelal z ni bezdomovkyni. Ze ji udelal ze zivota peklo, ktere zacalo tim, kdyz si nasel zenu o cvrt stoleti mladsi nez je sam, poridil si s ni dvojcata a docilil i toho, ze dostal spolecne deti do vlastni pece. O deti ji pripravil hlavne kvuli tomu, aby mohl zustat v dome. Je to hnusny pribeh, kdy nasilnik, ktery se jiz mezitim nerozpakuje vztahnout ruku i na vlastni deti, stejne jako jeho nova zenuska, vyuziva korupce a nezajmu ceskych uradu a ve sve bezbrehe bezohlednosti a nenavisti se nerozpakuje pouzit vsech prostredku,aby ji totalne znicil. Ale mel by vedet, ze i kdyz se mu podarilo hodne lidi zmanipulovat, existuji lide, kteri vedi, jak to bylo a ze existuje nejen svetska spravedlnost.....
Kazdopadne by se mel autor zamerit na opravdove pribehy ze sveho nejblizsiho okoli. A jeste lepe by bylo, kdyby jen nepsal, ale treba i neco udelal. Aktery pribehu zna vic nez dobre. I zde se ozyva zoufale volani o pomoc, bohuzel ti nejblizsi odvraceji take tvar. Snad pribeh skonci lepe, nez ten autoruv.

Štítky knihy

domácí násilí

Autorovy další knížky

2013  100%Lékařka, nebo vražedkyně?
2018  100%Řepy krásné, Řepy mé
2006  0%Kniha o Řepích
2016  100%Džbán

Kniha Lékařka, nebo vražedkyně? je v

Přečtených2x
Chystám se číst6x
Chci si koupit4x