Zrádné srdce

Zrádné srdce https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/498237/bmid_zradne-srdce-RS1-498237.jpg 4 6 1

Legendy o milencích série

< 9. díl

Cressida je skvělá lučištnice a vždy poslouchala rozkazy svého otce, aby ubránili své území… jenže teď dostala úkol, který nedokáže splnit. Zbavit se jejich úhlavního nepřítele Eldrika, jehož dlouhá léta tajně sledovala a zamilovala se do něj! To on byl jediným člověkem, který povzbudil její mladé srdce, když jí život naplňovala jen temnota… Eldrik byl předurčen k boji, a když šípy neznámého protivníka zasáhly jeho přátele, rozhodne se je pomstít. Svět se mu však zhroutí, když zjistí, že ten, koho už dlouho pronásleduje, je velmi přitažlivá žena - navenek chladná a drsná, ale uvnitř naivní a nevinná…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Harlequin
Originální název:

Captured by Her Enemy Knight , 2020


více info...

Přidat komentář

zuzak82
09.07.2022 4 z 5

(SPOILER) ,,Jsem dcera svého otce. Jsem jeho výtvorem. Všechno co umím, mě naučil on. Všechno co dělám, dělám na jeho příkaz."

Cressidu vychoval krutý otec, aby se stala jeho špehem a zbraní. Avšak Cressida se vzepře jeho rozkazům, což pro ní bude mít horší následky než čekala.
Eldrik pátrá po lučištníkovi, který ho před rokem málem připravil o život a zabil jeho tři nejlepší přátele. Musí zjistit, kdo ho poslal, proč ho chtěl zabít a pak předat královskému katovi. A když ho konečně chytí, čeká ho překvapení, protože lučištníkem je mladá a krásná žena. Jeho nenávist, bolest a pomsta jsou tak podrobené zkoušce, protože mladá žena v něm vyvolává nepatřičnou touhu ale i porozumění.

Tentokrát příjemné překvapení. Na harlequinku trochu temnější a dramatičtější historický romantický příběh. Romantiky je zde méně, a možná proto se mi zdálo, že mezi dvojici je méně chemie, než jsem čekala. Konec je trošku uspěchaný, ale i tak hodnotím velmi dobře. V záplavě harlequinek patří mezi ty lepší.

Štítky knihy

historické romance

Autorovy další knížky

Nicole Locke
americká
2021  77%Rytířská čest
2022  83%Zrádné srdce