Legenda Sparta

Legenda Sparta https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/484089/bmid_legenda-sparta-rOF-484089.jpg 5 2 2

Legenda Sparta se na klíčové historické momenty a příběhy tohoto hokejového klubu dívá skrze přímé a osobité vzpomínky legendárních hráčů, trenérů, i dalších pamětníků. Protože SPARTA to je bez diskuze legenda sama o sobě. Dělí i spojuje sportovní komunitu. Můžete ji mít rádi, nebo nemusíte, ale stejně se o ni zajímáte. Kniha přináší zcela nové dokumenty z historie klubu a je doplněna dosud nepublikovanými fotografiemi z historie i současnosti.... celý text

Přidat komentář

Kosta96
02.02.2024 5 z 5

Skvělá kniha obsahující veškeré informace o hokejové Spartě. Od jejích historických začátků, přes všechny tituly, rivality, významné zápasy, až po profily jednotlivých hráčů, trenérů a manažerů. Skvělá kniha nejen pro fanoušky Sparty, ale i českého klubového hokeje obecně.

n.ezn.amy
14.11.2021 5 z 5

Nádherná kniha, která mapuje historii hokejové pražské Sparty, plná fotografií, názorů a komentářů bývalých hráčů Sparty na to jak prožívali roky v klubu, jak pociťovali atmosféru podpory vlastních fandů i nenávisti fandů ostatních klubů, kdy někteří mohli zhodnotit pohled z obou stran, kdy nastupovali proti Spartě. Vzpomínky i na hráče, kteří v tomto klubu nastupovali. Skvěle sepsaná publikace (záměrně píšu) holešovického klubu.