Země Nikoho kniha třetí

Země Nikoho kniha třetí https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531196/bmid_zeme-nikoho-kniha-treti-65bb7c4eee4d3.jpg 5 4 1

Přidat komentář

trudoš
13.03.2024 5 z 5

Právě tak dobré finále, jak jsme doufali. I když vydavatelství De Agostini zazlívám příběhové okleštění celé události, návaznost dobrodružství je i přes vynechané sešity precizní. Namísto osobních soubojů se tentokrát vyprávění soustředí na klíčové aktéry a uzavírá černou kapitolu města Gotham. Ne, že by všechny problémy byly vyřešeny mávnutím proutku, či snad rovnou nastoupily světlé zítřky. Ale kroky učiněny jsou, pročež bude nutno vyvinout ještě hodně úsilí, než se rozbouřené emoce uklidní. Někdo to přečká s čistým štítem, jiný v dubové rakvi vyložené saténem. Protože, i když už je konec blízko, potřeba šílenců ublížit na tom nejcitlivějším místě zůstává neměnná.
Velké smeknutí před prací Grega Rucky, jehož scénáře vybraných epizod mi připadají jednoznačně nejlepší, přičemž osobně považuji Katastrofu a Zemi nikoho za to nejzajímavější a nejkomplexnější, co ze stáje DC Comics kdy vzešlo. O to víc mi uniká, co je vedlo k tomu, že vše o pár let později zmuchlali, zahodili a zapomenuli.

Autoři knihy

Bob Gale
americká
Devin Grayson
americká

Kniha Země Nikoho kniha třetí je v

Přečtených4x
Čtenářské výzvě1x
Knihotéce9x
Chystám se číst1x
Chci si koupit1x