Léčitel těl a duší

Léčitel těl a duší https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/131459/lecitel-tel-a-dusi-131459.jpg 1 1 1

Ve starém skladu v loděnici za mostem Harbour Bridge se vrah Milér snažil surovým bitím do obličeje probudit Natali z bezvědomí. Nechtěl jí znásilnit, pokud spala, neměl by z toho žádné potěšení ani požitek. Musel jí vidět trpět, sténat, a hlavně ho vždy fascinovala bezmocnost oběti. Asi po deseti minutách se probrala k vědomí a její oči, šílené bolestí, se podívaly na ten krutý svět, plný psychopatů…... celý text

Přidat komentář

LimedkaMikki
28.01.2023 1 z 5

Pár dní zpátky jsem četla Mafiánku a bylo to úděsný. Jelikož ale ráda dávám autorům víc šancí a Léčitele jsem už měla doma, tak jsem to zkusila. Mno, platí to stejné, co jsem napsala předtím. Množství chyb značí o tom, že korektora to nevidělo (a pokud jo, tak by měl vrátit peníze i všechna osvědčení) a redaktor by tomu taky prospěl. Na stylu autorky je vidět, že je staršího ročníku, což ne každému může sedět.
Tentokrát jsem ale v hodnocení trochu hodnější. V knížce jsou dva příběhy. Plus je, že autorka nemá potřebu je zbytečně natahovat, což bývá kámen úrazu o dost lepších knih. Důvod proč ale dávám jednu hvězdičku a ne odpad, je ten, že prvním příběhem mě celkem zaujala.

Autorovy další knížky

2011  20%Léčitel těl a duší
2011  0%Samostatný měnič valut alias vekslman
2011  0%Mafiánka proti své vůli