Léčení krystaly

Léčení krystaly https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/48745/leceni-krystaly-48745.jpg 5 10 2

S podtitulem: Jak se vyléčit a jak dodat svému životu energii pomocí krystalů. Praktický průvodce léčením s pomocí 94 drahých kamenů, ilustrovaný krásnými barevnými fotografiemi každé rodiny krystalů. Kniha je vhodná pro začátečníky i pro zkušené praktiky a soustředí se na krystaly, které jsou snadno do­stupné. Dozvíte se, který krystal použít na konkrétní zdravotní nebo životní problém, dostane se vám jasného vysvětlení pojmů týkajících se krystalů (jako například fantom a uchovavatel záznamů), zjistíte, jak si vybrat krystal, který byl vytěžen šetrným způsobem, a přečtete si fascinující poselství získané channelingem od samotných kamenů. Autorky pojednávají o tom, jak krystaly působí spolu s anděly a archanděly, a popisují, jak rozmístit konkrétní kameny ve vašem domově, a vybudovat tak energetické sítě, jež prospívají hojnosti, milostnému životu, dobrému spánku, ochraně a dalším záležitostem. ... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Synergie
Originální název:

Crystal Therapy


více info...

Přidat komentář

vlkove
03.08.2023 4 z 5

Krásně zpracovaná a jednoduchá kniha. Základní informace o krystalech, jejich výčty, vlastnosti, práce s nimi... Vše potřebné o tématu na jednom místě.

sira
02.01.2017 5 z 5

Úžasná kniha. Jsou zde uvedeny základní informace o péči o krystalech, několik zajímavých návrhů jak uspořádat krystalickou mřížku a pak popis několika druhů krystalů. Jsou zde opravdu spíše ty nejčastější krystaly ( takže se to nedá srovnat s knihami od Judy Hall), ale autorky zde mají poselství od jednotlivých druhů krystalů a to určitě stojí za přečtení.


Autoři knihy

Doreen Virtue
americká, 1958
Judith Lukomski
americká, 1960

Kniha Léčení krystaly je v

Přečtených15x
Knihotéce6x
Chystám se číst5x
Chci si koupit5x