Léčení a prevence všech druhů rakoviny

Léčení a prevence všech druhů rakoviny https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/156510/leceni-a-prevence-vsech-druhu-rakoviny-156510.jpg 4 1 1

Hulda Regehr Clarková pořádá stále přednášky a semináře po celém světě a pomocí jejích postupů již tisíce lidí získalo zpět to, co je nejcennější – zdraví. Dr.Hulda Regehr Clarková přinesla do moderní doby mnoho nových informací pro léčbu pomocí frekvenčních generátorů. Její hlavní přínos spočívá ale v tom, že se nebála perzekucí a falešných obvinění a praktické výsledky svých výzkumů zveřejnila v několika svých knihách, které vydala po sobě ve velmi krátké době. Tyto informace se tak dostaly k široké věřejnosti a tak následovaly pokusy a výzkumy dalších vědců a lékařů, kteří výsledky Dr. Clarkové potvrdili a stále potvrzují. Za toto prolomení nevědomosti u široké veřejnosti patří paní Clarkové velký dík.... celý text

Přidat komentář

Richie1
30.03.2016 4 z 5

Frekvenční terapie je relativně nová, i když již celosvětově používaná metoda, která dokáže likvidovat mikrobiální a parazitální zátěže organismu a výrazně stimulovat funkce imunitního systému.
Dr. Clarková převzala metodu frekvenční terapie po jejím vynálezci Dr. Raymondu Rifeovi (z 20-30. let minulého století) a značně ji rozvinula a vylepšila. V průběhu svých výzkumů znovuobjevila ničení patogenních mikroorganismů vysokofrekvenčními impulsy a propracovala mnoho postupů a metod pro netradiční léčbu téměř všech nemocí.
V této knize se věnuje léčení v současnosti asi nejhorší nemoci - rakovině. Text je místy trochu nepřehledný, některé informace se stále opakují, v knize je mnoho zkratek či odborných výrazů. Přesto si lze udělat velmi dobrý obrázek o metodě Dr. Clarkové.

Popisované postupy léčení a prezentované výsledky jsou natolik významné, že se tomu ani nechce věřit. Pokud by skutečně fungovalo vše, co Dr. Clarková v knize popisuje, znamenalo by to skutečnou revoluci v léčení nemocí (jak zní název jiné její knihy). Znamenalo by to, že velká část lékařů by přišla o práci (možná i to je důvod, proč lékařská lobby výzkum Dr. Clarkové neuznává a zatracuje).
Mnohé z popisovaných postupů (detoxikace, dezinfekce prostředí, stravovací návyky apod.) je dlouhodobě ověřeno. Léčení frekvenční terapií je ovšem ještě relativně mladé. Počkám si, až bude více zkušeností s touto metodou. Nicméně po prostudování knihy a internetových zdrojů jsem nakloněn v tuto metodu věřit a doufat, že dříve nebo později prorazí u široké veřejnosti.

Štítky knihy

rakovina, nádory alternativní medicína léčba, terapie prevence pseudověda

Autorovy další knížky

Hulda Regehr Clark
kanadská, 1928 - 2009
2000  80%Revoluce v léčení nemocí
2008  80%Léčení a prevence všech druhů rakoviny