Leadership

Leadership https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216073/mid_leadership-216073.jpg 2 4 3

Knížka, která je evropským bestsellerem a sklízí mnoho nadšených reakcí, ukazuje, že leadership nemusí být komplikovanou záležitostí, ale naopak - stačí, když se soustředíte na tři skutečně rozhodující oblasti leadershipu. Autor, jenž patří k nejúspěšnějším...

Vydáno: ekniha ?
více info...

Přidat komentář

kirmakX6on
25.10.2022 odpad!

Steve Radcliffe v této strhující knize (poprvé jsem usnul na str. 38) představuje svůj revoluční systém efektivního leadershipu, který stojí na třech pilířích: budoucnost, zaujetí a výkon. Budoucnost je o tom, že víte, co chcete. Zaujetí je o tom zaujmout pro svůj plán ostatní lidi. Jak? No především tím, že s nimi budeme mít pevné dobré vztahy a dále tím, že se jich zeptáme "jaký by byl skvělý výsledek" a "jak spolu můžeme dále spolupracovat" (to prý dodá pocit, že se na naši vizi spolupodílí) a úplně nakonec, máme být i konkrétní. Poslední z té světoborné trojice, výkon, ten je o tom ...tvářit se vážně a myslet to vážně (pak nás budou druzí respektovat a odvedou výkon) a prý se hodí i delegovat a vést průběžné rozhovory o tom, jak se daří. Nic víc, než co jsem právě napsal (a přesně v té podrobnosti, v jaké jsem to napsal - naprosto povrchně, všeobecně, plytce, bez jakýchkoliv příkladů ap.), v knize není (krom asi stovky otázek, zda opravdu víme, co chceme, zda umíme být nároční, zda víme, jak se cítíme, když... atd. atd.), a nic víc, než je v knize, nepotřebujete, abyste byli špičkovými leadry. Pokud má někdo o knihu zájem, najde ji v popelnici v Praze Měcholupech.

Beeper
03.01.2017 1 z 5

nic nového drží se pár myšlenek a ty stále omílá dokola


ladyba
05.08.2015 3 z 5

Kniha nabízí zajímavé postřehy ohledně leadershipu a pár motivačních myšlenek, které nejsou nepodobné jiným knihám osobního rozvoje.

Autorovy knížky

  30%Leadership

Kniha Leadership je v

Přečtených5x
Knihotéce4x
Chystám se číst3x
Chci si koupit1x