Do posledního dechu

Do posledního dechu https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/471649/bmid_do-posledniho-dechu-uum-471649.jpg 4 32 12

Laurie série

< 5. díl >

Televizní producentka Laurie si pro svůj pořad vybrala další neobjasněný případ. Za podivných okolností spadla ze střechy Metropolitního muzea bohatá mecenáška. Hlavním podezřelým je o hodně mladší milenec zesnulé, rozhodně však není jediný, kdo měl motiv. Případ se tentokrát řeší před kamerou a Laurii se časem zdají podezřelí úplně všichni.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Every Breath You Take , 2017


více info...

Přidat komentář

Evka27
19.06.2023 3 z 5

Mi se série s Laurie líbí, krátké kapitoly a rychlé čtení. Teď jsem přečetla Na jedné lodi a to tedy bylo o dost slabší. Začínám číst ještě č.6 Nepatřím ti.

mikoi
13.04.2023 2 z 5

No... Byla to taková velká oddechovka, přečteno za dva večery a při cestách MHD. Vraha jsem odhalila v podstatě hned (podle mě je to jasné jak facka :)), takže to pro mě byla docela nuda si na konci potvrdit, že jsem měla pravdu. Co mi vadilo opravdu hodně, byl překlad. Připadá to jen mně, že byl fakt příšerný a nekvalitní? Z několika významů překládaných výrazů si podle mě překladatel v mnoha případech vybral ten nejnevhodnější Jako dočetla jsem, ale těším se na nějakou pořádnou detektivku, kterou si budu po přečtení aspoň nějakou dobu pamatovat.


zdenaR
07.03.2023 3 z 5

Tato série detektivek mě baví, zajímavé postavy, příběh i napětí.
Určitě budu pokračovat další knihou.

tittanie
30.12.2022

Četla jsem první šestý díl a pak až tento pátý díl. Mezitím jsem si ale přečetla detektivku, která byla daleko napínavější než tato kniha, takže jsem byla docela zklamaná.
Přišla mi hodně podobná šestému dílu. Docela jsem se nudila do čtení. Ke konci knihy se děj stal napínavější, takže se to dalo dočíst.

raty
04.12.2022 4 z 5

Poslední věta z Poděkování autorky na konci knihy: Když se rozhodnete tuhle knížku přečíst, chtěla bych, abyste si řekli, že jste ten čas strávili příjemně.

U mě se to podařilo. Děkuji za páté příjemné setkání s Laurií a jejím týmem z televizního pořadu, který se věnuje nevyřešeným detektivním případům. Další, šestý díl určitě přijde brzy na řadu.

beruska
23.10.2022 3 z 5

Musím se přiznat, že jsem tuto knihu nedočetla... Bylo tam na mne tolik jmen, že jsem se v nich začala ztrácet... Přitom autorku mám moc ráda...
Asi bude chyba ve mně, ale musela jsem knihu odložit... Třeba ji dám v budoucnu ještě jednu šanci...

Prateri
13.09.2022 4 z 5

Kniha, která nezklame. Podezřelých je mnoho. Pátrání mě bavilo, konec napínavý, a jinak nevím, co jiného bych dodala.

vikimi
20.07.2022 5 z 5

Velmi fajn příběh. Bylo to čtivé a fajn. Díky autorce za knihu :)

putpuda
08.04.2022 3 z 5

Předpokládám, že toto je poslední kniha autorky, kterou mám moc ráda a většina jejích knih je skvělá, hlavně ty starší. Ale tato série s Laurií mi prostě nějak nesedla...
Škoda, že nemůžu říct " tak třeba příště" :(

Lena79
30.01.2022 4 z 5

Autorku mám ráda, přečetla jsem od ní všechny u nás vydané knihy. nevím proč, ale u téhle mě pořád něco rušilo. Možná je to tím, že se na knize podílela další autorka Alafair Burke, ta se mimochodem podílela na dalších třech knihách M. H. Clark. Řekla bych, že předešlé knihy měly větší spád, ale to nijak neubírá na kvalitě příběhu.

Alena1957
28.10.2021

Opět autorka nezklamala, pěkná a napínavá detektivka. Doporučuji.

Danago
13.10.2021 5 z 5

Autorku mám ráda a přestože na této sérii je poznat, že se jedná o spolupráci dvou autorek, tak mě prostě pořád baví.
Nový případ, který se bude tentokrát odehrávat v nádherných kulisách Metropolitního muzea mezi bohatou smetánkou, kdy za tragických okolností zemře bohatá starší žena, vdova, která znovu začínala žít. Žena, která se chtěla znovu vdát, a možná odříznout své děti od dědictví. Kdo měl zájem na její smrti?
Tentokrát máme hodně podezřelých a nevíme komu věřit, kdo měl silnější motiv. K tomu se nám dál rozvíjí i osobní život Laurie, jejího syna a otce a v neposlední řadě úspěšného a charismatického Alexe . Podle této série by mohl být velice zajímavý a příjemný detektivní seriál. Není to žádná krvavá detektivka , ale spíše vyšetřování za pomocí svědků jejich výpovědí. Kdo má rád detektivky tohoto typu bude opět spokojený.

Autoři knihy

Mary Higgins Clark
americká, 1927 - 2020
Alafair Burke
americká, 1969

Kniha Do posledního dechu je v

Přečtených44x
Čtenářské výzvě8x
Doporučených1x
Knihotéce59x
Chystám se číst24x
Chci si koupit8x
dalších seznamech2x