Lásky čas

Lásky čas https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/532135/bmid_lasky-cas-65cb7d7391476.jpg 5 15 3

Za vším hledej kocoura! Jarní queer romance, ve které láska jen kvete. Teo se nedávno přestěhoval z Prahy na Moravu a ztěžka si zvyká na nový život. Nikoho tu nezná, navíc se jeho rodina jen pomalu vyrovnává s tetinou smrtí a provozováním kavárny, kterou po ní převzali. A protivný Villy z konkurenčního bistra mu to taky neulehčuje. Ten má ovšem řadu důvodů, proč být nepříjemný: Jeho utajovaný vztah se bortí, rodina ho nerespektuje a on sám vlastně neví, co od sebe čeká. Ještěže je tady kocour Tuňák – dokáže totiž oba nepřátele přimět, aby spolupracovali a možná víc než to.... celý text

Přidat komentář

jackdaw
včera 5 z 5

Velmi milá romantická kniha, na kterou jsem byla hodně zvědavá a rozhodně mě nezklamala. Příběh je napsaný s lehkostí a vtipem, takže se rozhodně těším na další knihy autorek. A ta obálka se vážně moc povedla.

Babička se k ní otočila : " Chceš se před tó vraždó najezt? "

JitulHa
23.04.2024 5 z 5

Lásky čas aneb společné dílo autorek od nichž obou jsem již něco četla, přestože předešlé knihy nezůstaly bez výtek - hlavně, co se Zlomků nekonečna týče - tahle knížka byla úžasná!! Dámy, zde zůstaly v našem českém rybníčku a zadařilo se. V ději nic nedrhlo, naopak krásně plynul a četl se jedna báseň. Příběh navíc působil opravdově, například to, že sem autorky zakomponovaly úskalí sdílení pokoje se sourozenci či nevábné pokrmy školních jídelen, což je něco co mnozí z nás nejspíše zažili, ale v knihách to není častý jev. Dále bylo skutečně rafinované, jak zde byly vetkány střípky z Máje, zejména pak Villyho ségry, které mu neustále něco z toho předhazovaly... Viléme! Viléme! Viléme:-)) to mě pobavilo vážně moc. Ale, celé to byla paráda, takže za tento počin rozhodně uděluji palec - pardon, kočičí tlapku - nahoru!


bez_prebalu
18.04.2024 5 z 5

Perfektní! Při čtení jsem se usmívala jako měsíček.
Protože jsem ze stejného moravského města jako jedna z autorek, bylo mi vyjadřování kluků velmi blízké. Stejně jako Villeho prarodiče mluvili ti moji, byla to hezká vzpomínka a díky Adě za ni.
Od začátku skvělá chemie kluků, malá “záhada v ex vztahu Tea. Měla jsem nutkání číst dál a dál abych věděla, jak všechno bylo a hlavně - jak všechno bude.
A hlásím se do fanklubu Tuňáka!
Můj Instagram - bez_prebalu