Láska s. r. o. – Trable s láskou

Láska s. r. o. – Trable s láskou https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/172677/laska-s-r-o-trable-s-172677.gif 3 12 2

Tak tohle snad ne! Nejlepší kamarádky Marie a Lea si naplánovaly i se svými kluky bezva prázdniny na ranči. Niclas a Kerze chtějí jet ale na vodu a dají holkám košem. To si přece nenechají líbit! Kluci budou litovat: Marie a Lea se totiž zamilují do někoho jiného, užijí si spoustu dobrodružství a budou mít prima léto. Co když se jim to ale tak trochu vymkne z ruky?... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Fragment (ČR)
Originální název:

Liebe, Lasso, Lagerfeurer


více info...

Přidat komentář

danulika10
24.09.2016 2 z 5

Upozornuju, že můj komentář bude obsahovat spoilery. Čtení je na vaše vlastní riziko.

Co bych ke knížce napsala. Naprosto souhlasím s názorem Katee. Nejspíš proto, že mi taky připadalo jako by to psalo 10 dítě (asi to bude tím, že se ty dvě hlavní hrdinky tak chovaly). Obě mi byly strašeně nesympatické. Marie byla naprosto naivní a co se týče Ley, tak ta zase byla namyšlená a arogantní. Obě se skoro pořád hádaly a lhaly si. Lezli mi na nervy a to hlavně na začátku knížky. Pak jsem si zvykla. A co se týče toho jejich slibu, tak ten mě pořádně rozesmál.
,, Slib mi, že se zamiluješ, až si i já někoho najdu. "
Jak sakra může někdo určit dobu, kdy se zamiluje!!!!!!!!!!
Láska příjde a ani nevíte jak. Navíc mi přišlo hodně naivní a celkem i nelogické, že se holka dokáže během 2 týdnů (nebo jak dlouho tam vůbec vlastně byla) zamilovat do 3 kluků a pak se z čista jasna objeví Kerze a ona najednou zapomene na ty ostatní, objímá Kerzeho kolem krku a uvědomí si, že ho strašně miluje. Přitom si za celou dobu, co byla na tom ranči na Kerzeho vzpomněla 1x max, 2x. V ději jsem se občas ztrácela. Nevěděla jsem kdo co třeba říká a musela jsem si přečíst znovu kousek odstavce předtím. Jinak knížka je napsaná v přít. čase, na který jsem si nejdřív nemohla zvyknout, ale pak to bylo v pohodě. Celkově knížku nedoporučuju. Pokud hledáte nějakou sladkou romantárnu pro náctileté holky, tak se téhle knížce obloukem vyhněte.

Katee
27.12.2013 2 z 5

Marie mi byla od začátku nesympatická. Byla celkem namyšlená, myslela jen na sebe a hrozně si věřila. Navíc pořád vymýšlela, jak by Leu podvedla. Špatná hlavní postava se skoro rovná špatné knize. Moc nedoporučuju.
- SPOILER -
Navíc bylo divné, jak se nejdřív zamilovala do Davida, pak se jí líbil Monty, potom Tim a nakonec stejně skončila s Kerzem. Podle mě to bylo nedomyšlené a jako by to psalo 10-ti leté dítě.


Autorovy knížky

Elisabeth Gänger
německá, 1961
2013  57%Láska s. r. o. – Trable s láskou

Kniha Láska s. r. o. – Trable s láskou je v

Přečtených26x
Knihotéce7x
Chystám se číst5x
Chci si koupit1x