Láska bez pout

Láska bez pout https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/298517/bmid_laska-bez-pout-FM5-298517.jpg 3 8 4

Byli jsme vychovaní tak, abychom potlačovali svoje emoce, myšlenky a slepě tiše přijali věci takové, jaké jsou. Odkloňte se od této cesty. Staňte se tím, kým opravdu jste. Naučte se žít ve vztazích a milovat druhé i s jejich stíny, obavami, rozvody a lidstvím. Pojďte s námi znovuobjevit svoji skutečnou podstatu. Tou je podle nás znovunalezená láska. Nikoli láska v kontextu zamilovanosti, ale láska coby životní cesta, láska jako postoj a první a konečná odpověď.... celý text

Biografie a memoáry Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , True self
Originální název:

Láska bez pout. Krok za krokem k zapomenutému zdroji lásky. , 2016


více info...

Přidat komentář

vlkove
23.12.2023 1 z 5

Nepropracované, hodně obecné, bohužel mi to nic nedalo. Přišlo mi, že kniha je určena spíše jako doplněk k seminářům pořádaných autory nebo něco podobného. Spíše pro přiznivce Weberových.

petra.kosiky
04.10.2023 4 z 5

Když mi kamarádka tuhle knížku dala, zrovna jsem hledala odpovědi na spoustu otázek, ubezpečení, že neblázním. Mně kniha pomohla.
Alespoň malý citát (str. 25): "Jakmile však začne partner tyto věci /domácí práce, vaření ap./ brát jako samozřejmost, vzniká frustrace, která brání toku lásky. Protože cokoli, co v našem životě začneme pokládat za samozřejmost, se začne zmenšovat a ztrácet z našeho zorného pole. V takových situacích přestáváme prožívat vděčnost, cítit vnitřní hodnotu. Naopak ten, kdo je na druhé straně, se v tu chvíli začne cítit neviděný, necítěný, nemající hodnotu a odstartuje to u něj drama." A zrovna tak jsem se cítila.


MoniLi
03.04.2018

obecné, povrchní o ničem

LaCondesa
11.11.2016

Zklamání. Z knihy jsem měla pocit, že autoři se rozhodli, že napíšou knihu, a až poté řešili téma, jako kdyby nešlo o téma samotné, ale o to mít ve svém to do listu odškrtnuto "za svůj život jsem napsal knihu". Jde o takové výkřiky, nenavazující na sebe kapitoly, obecné pravdy...nic nového. Věřím, že jsou jiné lepší knihy na téma láska a partnerský vztah.

Autoři knihy