Lao-c: Život a působení připravovatele cesty v Číně

Lao-c: Život a působení připravovatele cesty v Číně https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/138186/lao-c-zivot-a-pusobeni-pripravovatele-cesty-v-cine-138186.jpg 4 7 3

Tato kniha představuje Lao-c'eho jako duchovního vůdce čínského národa. Čtenář je seznamován s důležitými okamžiky z mudrcova života, s jeho učením o bohu, "Vznešeném", a o zákonech působících ve stvoření.

Duchovní literatura Náboženství
Vydáno: , Integrál , Stiftung Gralsbotschaft
Originální název:

Lao-Tse: Leben und Wirken des Wegbereiters in China


více info...

Přidat komentář

rocky108
11.02.2017 5 z 5

Tato kniha, stejně jako další z knižní řady, rozhodně není pro každého, protože nejde o tradiční popis historiků ani o líbivý příběh romanopisců. Jde o popis událostí, které byly přijaty duchovním zrakem přímo z akashi. Proto nečekejte tradiční legendy o vousatém novorozenci nebo o starci mizícím kdesi v Indii odjíždějíc na volovi.
Příběh se čte velmi dobře a je poutavý, při druhém třetím čtení si uvědomíte více a více, jak se lidé za dva tisíce let téměř nezměnili.
Osobně vřele doporučuji ;-)

AlenaBul
10.09.2015 odpad!

Kniha se četla velmi dobře. Pak jsem se dostala k další jejich knize a po pouhém nahlédnutí do knihy o Buddhovi o jehož životě již vím alespoň zásadní věci, které jsou v knize Buddha naprosto překrouceny, zpětně očekávám překroucené údaje i v knize o Lao-ćeovi, protože je ze stejné edice od stejného autora pod vlivem stejného "gurua", tuto knihu vyřazuji z knihotéky


SPimy
02.01.2013 5 z 5

Není to jednoduché čtení, ale když se do toho dáte a zvyknete si na styl, je to velmi povznášející vyprávění. A nepochybuji o tom, že pravdivé.