Labyrint viny

Labyrint viny https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/257796/bmid_labyrint-viny-257796.jpg 4 25 7

Jednatřicetiletá Anna Dvořáková si vyslechne ortel smrti: strastiplná léčba její rakoviny prsu nezabrala a doktoři jí už neumějí pomoct. Snaží se vyrovnat se svým blížícím se odchodem. Záhy ale pochopí, že hlavně kvůli svým dvěma malým dětem to nesmí jen tak vzdát. Osud ji zavede k psychosomaterapeutce Karolíně Procházkové, která jí vysvětlí, že skutečnou příčinu nemoci má hledat ve své psychice, a nabídne jí neobvyklý způsob léčby. Mladá žena stojí před rozhodnutím, zda má tuto nabídku přijmout. Uvědomí si však, že jinou naději už nemá, a tak vykročí na cestu, kterou jí paní Karolína ukáže. Otázkou však zůstává, kam ji tato cesta dovede… Autorkami knihy jsou Hana Přádová a Katarína Kuňová. Jejich dlouholetá terapeutická praxe je přiměla k napsání tohoto poutavého příběhu, který vám v mnohém možná otevře oči.... celý text

Přidat komentář

Amízek
31.10.2020 3 z 5

Takovéhle knihy nečtu, ale něčim mě zaujala, tak semnou putovala domů. No, byla taková divná, ale zároveň dobrá. Je pravda, že spousta problémů a nemocí, máme díky psychice a je zajímavé číst o tom, jak se to dá pomocí psychiky zase léčit a se vším se vyrovnat, jinak mě kniha ale nenadchla.

lenkavildomcova
05.02.2019 5 z 5

No páni... Ráno jsem začala číst a odložila až teď. Skvěle popsání toho, jak si můžeme pomoci sami svým přístupem k životu. Knihu doporučuju přečíst všem.


DominaCZ
30.11.2018

NO. Chápu obsah i snahu vysvětlit podobně smýšlejícím lidem "jinou pravdu", ale já na tyhle ezo řeči o tom, že metastázy se vytvořily proto, že od sebe odháněla děti, nějak moc nevěřim no.
Čtivě podaný to je, nebýt toho příliš ezo a příliš citovýho obsahu by to bylo dobrý.

helča5
04.03.2018 3 z 5

Tato kniha mi dala zabrat,je velmi náročná,musíte být u ní soustředění,mockrát jsem jí odlozila,abych se k ní vrátila a dočetla ji.Každá nemoc působí na psychiku člověka a záleží na okolí,jak se k vám zachová.Chápu Annu,ale i jejího muže,nikdo z nich to neměl jednoduché,ale to,že začali spolu rozebírat problémy,jim zachránilo manželství.Važme si života a zdraví,bez něho jsme ztraceni.

ivmi13
15.02.2016 5 z 5

Přečteno jedním dechem,řeč těla je zázrak. Jen ho včas pochopit.

ina77
29.10.2015 5 z 5

To je prostě neskutečné,tato kniha je opravdu plná rad jak má člověk žít a ne si ubližovat.
Je to tak jednoduché a přitom hrozně těžké.Pořád přemýšlím zda je to vůbec možné,ale něco mi říká,že určitě,jen přijít na to jak a já myslím,že až nastane čas,tak na to přijdu.
Kniha zůstane v knihovně na očích a bude na čestném místě jako velký pomocník.

mschmidtova
08.08.2015 5 z 5

Tuto knihu si určitě musí každý přečíst. Je plná návodů na život, na to, jak se uzdravit z nemocí, jak uzdravit partnerský vztah, jak celkově být šťastný.

Nejdůležitější je to, že děj vychází z praxe léčitelek, které návody mají samy vyzkoušené a nemocné opravdu umí vyléčit.

Kniha určitě stojí za to, abyste ji měli doma a stále se k ní vraceli.