Kundička: Návrat k sobě

Kundička: Návrat k sobě https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464618/bmid_kundicka-navrat-k-sobe-nKd-464618.jpeg 4 17 17

Tato kniha vás zavede na místo, které se ženy naučily ignorovat, a přišly tak o kontakt se sebou samými. Regena Thomashauer vás pozve skrze smyslnost a potěšení na cestu zpátky k sobě, k vaší síle, sebedůvěře a autenticitě. Díky této knize pochopíte, že potěšení není za odměnu, ale že je pro vás důležitým zdrojem životní energie a nezbytnou součástí života, který budete milovat.... celý text

Pro ženy Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Uzume (Knihy pro ženy)
Originální název:

Pussy: A Reclamation , 2016


více info...

Přidat komentář

Veru87
31.01.2024 5 z 5

Čím více se blížíme dospělosti, tím více se odpojujeme od svého těla. Přestáváme vnímat jeho signály a skrze něj prožívat všechny krásy světa. Ono nás však má neustále rádo a s trpělivostí čeká až se k němu opět navrátíme a dovolíme si prožívat potěšení, které není za odměnu. Kniha je biblí ženství a přináší inspiraci na praxe, díky kterým se ve svém těle opět cítíme doma.

Lucie131313
02.04.2022 3 z 5

No.... Takové přehnané, až dogmatické. Myslím, že je tam síle naší "yoni" přikládán až moc veliký důraz. Veškeré informace bylo možné shrnout do několika stran....


hermína14
20.03.2022 4 z 5

Hrdost, sebeúcta, otevřenost, upřímnost a ženské kruhy. Důvody k radosti a vybírání toho dobrého místo úpění a bědování. Pokud naše dcery jemně, pomalu a laskavě získají takový směr, nebudou pak muset hledat tolik terapeutů a koučů...ani provokativní knihy a sladké guru(y).
"O mužích s jistotou vím to, že jsou na světě, aby nás udělali šťastnými...pokud dokážeme nalézt laskavou cestu, jak jim říct, co chceme..."

Ivka82
27.02.2022 3 z 5

Vcelku souhlasím s předchozím hodnocením. Moje očekávání kniha nenaplnila. Český překlad mi přišel takový odbytý, určitě bylo možné z něj vymáčknout víc... třeba slovo kundičkifikace, kundičkifikovat...to mě vyloženě iritovalo. Pár zajímavých myšlenek jsem si našla, ale že bych mohla tuhle knihu doporučit kamarádkám, to ne. Občas mi přišla i přehnaně americky ujetá.

Kvítek84
04.02.2022 3 z 5

Kundička je případ knihy, která je hodně propagovaná, vy skočíte na lep, ale zase taková hitparáda to není. Ústřední myšlenka - uvědomit si a vzít zpět svou ženskou sílu prostřednictvím bližšího kontaktu s kundičkou - vůbec není špatná a je mi docela sympatická. Podání je ale tak trochu moc skandální a okázalé jako sama autorka. Jednotlivé výzvy k akci se taky dost často opakují a já jsem citlivá na knihy, které opakují samy sebe (navíc v jedné a té samé knize). Když však Kundičku berete s potřebným nadhledem, dá se u knihy docela dobře pobavit.

baacinka
31.08.2021 3 z 5

Hlavní myšlenka knihy je úchvatná - tedy to, že když si žena uvědomí a užívá svou ženskost, najde v sobě víc potenciálu, než se feministickým aktivistkám kdy snilo. Ale mohlo by to mít čtvrtinový rozsah a chvílemi to šlo těmi ezobláboly až za hranici toho, co jsem ochotna pro dobrou myšlenku snést (já si uvědomuji, že to některé čtenářky asi chtějí...). V další části se autorka drží novodobého marketinkového trendu, že k prosazení se na trhu to chce podat zákazníkům svůj autentický příběh. Problém je, že já jí ho nevěřím ani z poloviny, za mě moc autentický není. Ale to šlo přeskočit. Suma sumárum za tu hlavní myšlenku to stojí za to prolistovat, ale spíš doporučují jiné autorčiny knihy, které ještě nebyly přeložené, tohle je prostě moc ezo, moc omáčky a prostě...moc.

Giraffe357
17.03.2021

Skvělá kniha, více takových!

hokaca
09.03.2021 4 z 5

Chvílemi na mě byla kniha moc, chvílemi jsem s ní souzněla a chvílemi se v ní rozplynula. Několik praktik jsem zařadila do běžného života a přiznávám, že mě baví zářit :)

aliw
08.02.2021 4 z 5

Nebylo to špatné. Místy mě to nabíjelo. Místy mi to přišlo hodně opakující se.

Štítky knihy

ženská sexualita

Autorovy knížky

2020  73%Kundička: Návrat k sobě