Krutý zločin

Krutý zločin https://www.databazeknih.cz/img/books/97_/97462/kruty-zlocin-97462.jpg 4 23 6

Lidé jsou zděšeni, když se doslechnou, že věhlasný doktor Duncan Avery jednoho jarního večera ubodá manželku Marshu k smrti. Soud pošle Averyho do vězení za vraždu, synové se k němu otočí zády, ale dcera Nina nepřestává ani po letech věřit v otcovu nevinu. Za patnáct roků od tragické události je doktor Avery propuštěn na podmínku. Nina si otce bere k sobě, aby mu vynahradila léta strávená ve vězení, avšak Avery má své plány. Bez ohledu na nepřátelsky naladěné veřejné mínění se vrací na místo činu, kde hodlá zjistit, kdo skutečně zabil jeho manželku. Vrah znovu udeří a krutý čin opět rozvrátí životy Averyových. Nina si není jistá, komu věřit. Rodině, sousedům, či starým přátelům? Během pátrání po pravdě o starém i současném zločinu získává nečekaného spojence, a přesto se musí spolehnout sama na sebe, když se ocitá tváří v tvář nemilosrdnému vrahovi. Pokud se nechce stát další obětí… ... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , BB art
Originální název:

Girl next door , 2004


více info...

Přidat komentář

Jiho226
03.09.2020 4 z 5

Velmi dobře se čte,má spád,děj je přehledný,závěr lehce předvídatelný,ale celkově zdařilá detektivka.

pavlinka0250
18.05.2019 5 z 5

Velice čtivá kniha, doporučuji.


optimistka
04.08.2015 4 z 5

Mně se kniha také moc líbila. Zajímavé, neotřelé téma. Pěkně se četla a na rozdíl od hrdinek knih autorky M. H. Clarkové mi závěr této knihy přišel logičtější. Hrdinky u Clarkové ví, že jsou v nebezpečí, neví, komu mohou věřit, ale přesto jsou schopny dát si klidně schůzku s vrahem na odlehlém místě, aniž by o tom někoho informovaly. Nina, hrdinka Krutého zločinu, tak naivní není. Kdo má rád thrillery s ženskými hrdinkami, vřele doporučuji!

anah1
01.03.2015 5 z 5

Kniha, která se mi velmi dobře četla, měla spád a po přečtení jsem o ní dost přemýšlela. Jak je člověku, kterého neprávem odsoudili a on si odseděl tolik let.... A jaké dopady to má na rodinu a okolí?

RADOST
09.10.2014 4 z 5

Docela dobrá detektivka s velmi citlivým námětem. Jaký je postoj rodiny i okolí k obviněnému a odsouzenému, může být odsouzen i nevinný? Jaké má možnosti se očistit?

jimbow
02.04.2014 4 z 5

Ze začátku mě trochu otravovalo, jak dlouho se zdůrazňuje nevina odsouzeného doktora Averyho, nicméně po pár kapitolách se z knihy vyklubala výborná detektivka.