Kruhy na rybníku

Kruhy na rybníku https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/493843/bmid_kruhy-na-rybniku-Khe-493843.jpg 3 9 4

Jsou vztahy, které neustále čeří hladinu Matěj a Sofie – možná se měli potkat dřív, ale změnilo by to něco na osudovém vztahu muže o pětadvacet let staršího než jeho partnerka? Na „možná“ se nehraje a náhody neexistují, nezbývá než navzdory okolnostem nepřestávat skládat složitou vztahovou mozaiku, které stále něco chybí k úplnosti. Román o jednom vztahu a mnoha událostech rodinných i společenských, které nás někdy potopí, jindy vynesou nad hladinu.... celý text

Přidat komentář

Pavouček2
10.10.2022 1 z 5

No, ze začátku jsem si říkala, paráda dobrý, to mě bude bavit, ale od jejich sblížení, je to fakt tak přeslazený, cukrkandlový brrrr ... Sofii jako mámu vůbec nechápu, vztah její k dětem tam skoro není popsán, jeho sbližování s jejíma dětma taky ne, všechno je jen tak zrychleně popsaný, tak si to nějak neumím představit, vžít se. A to s tím dítětem jsem nepochopila vůbec, nejdřív jsou oba nadšený a pak ... a ani žádný výčitky, trápení.. divný no. Chvílema samá dokonalost, do toho hozený teda nějaký problém aby se neřeklo... za mě s prominutím fakt ne.

borupet
16.09.2022 3 z 5

Kniha se dobře četla, líbily se mi i vsuvky dokreslující děj. Vztah Sofie a Matěje mi místy přišel ale jako příliš přeslazený. Neznám muže, který by své partnerce dával najevo svou lásku pomalu v každé vyslovené větě. Snad v žádné knížce, co jsem četla, jsem neviděla tolikrát opakované "miluji tě", jak z červené knihovny. Škoda, protože jinak byl příběh pěkně psychologicky vykreslený a hlavní problémy, které se řešily, velice aktuální a uvěřitelné.


cornetka
11.09.2022 4 z 5

Pro mě spíš odpočinková kniha o vztahu Sofie a Matěje, kteří jsou jednou nahoře a jednou dole.

gargamelka
18.06.2022 4 z 5

Dynamický příběh dvou lidí.

Autorovy další knížky

Martin Rejman
česká, 1940
2022  57%Kruhy na rybníku
1974  0%Co a jak s polyesterovými skelnými lamináty