Čarodějnická škola

Čarodějnická škola https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/18181/kruhy-magie-i-carodejnicka-skola-18181.jpg 4 33 5

Kruhy magie série

1. díl >

Jako mladý panoš si Randal myslel, že se stane rytířem. A to až do té doby, než vešel do brány zámku temný čaroděj. Randal v sobě ke svému vlastnímu úžasu objevil, že je nadán zvláštní silou. Rozhodl se opustit bezpečný život rytířského pomocníka a stal se studentem čarodějnické školy. V době, kdy se pustil do studia tajemného umění, však Randal zjistil, že se vydal po cestě plné nebezpečí. Má nepřítele na život a na smrt a musí ho přemoci, než se z učně stane čarodějnickým tovaryšem...... celý text

Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

School of Wizardry , 2000


více info...

Přidat komentář

Renda698
08.11.2020 5 z 5

nádhera krása

lucie.8
14.11.2017 5 z 5

Tuto knihu jsem poprvé četla, když mi mohlo být tak 12 nebo 13 let. Bylo to vlastně jedno z prvních fantasy, co jsem četla (spolu s Kronikou rodu Spiderwicků). Po deseti letech se mi kniha líbila, i když trochu jiným způsobem. Přesně jak píše pherenike8574, je škoda, že tuto sérii skoro nikdo nezná.
Za mě je trochu přešlap ta obálka, ale nenechte se odradit. Tady přesně platí "nesuď knihu podle obalu".


pherenike8574
14.09.2016

Strašně mě mrzí ,že tato série 6 knih není vůbec mezi lidmi známá. Děj knih je jednoduchý,ale přitom se při čtení vůbec nenudíte. Napětí, dobrodružství,magie. Knihy se mi opravdu líbily.

natalli26
13.08.2015 5 z 5

Těsně než se objevil Harry Potter byly tu knihy jako Kruhy Magie. Byla jsem ještě malá holka, když jsem sérii četla ale zamilovala jsem si jí. Tehdy mě lákalo a zajímalo všechno ohledně magie a čarodějnic a už jako malá jsem si vždycky přála umět čarovat (ne abych lidem dělala zlo nebo se ze mě stala Dobrodějka, ale prostě proto, že mi to přišlo... kouzelné). Sérii bych si s radostí po čtrnácti letech přečetla znovu pokud se někdy přinutím zajít do knihovny a půjčit si jí (nedávno jsem tam pár dílů viděla). Jinak je to série samozřejmě určená dětem takže žádné světoborné fantasy a hluboký vesmír v tom nehledejte.

Lusa
30.11.-0001 5 z 5

Kruhy magie jsem si pujčovala v knihovně, ale jsou opravdu dobré, už je to sice pár let co jsem je četla, ale i tak jsem ráda sledovala Randalovu cestu za tím byl dobrým čarodějem

Štítky knihy

magie

Autoři knihy

James D. MacDonald
americká, 1954
Debra Doyle
americká, 1952