Kronika Země

Felix R. Paturi

Obálka knihy Kronika Země

Země od veélkého třesku k lidské civilizaci - 1200 většinou barevných obrázků - 374 rekonstrukcí, map, schémat - 954 samostatných článků ke všem z oblasti dějin Země - více než 800 záznamů v 35 kalendáriích

Literatura naučná Příroda, zvířata Encyklopedie
Vydáno: 2003 , Fortuna Libri (CZ)
Originální název: Die Chronik der Erde, 1991

Komentáře knihy Kronika Země

Hradčiatko
11.02.2025

Úžasná kniha, znova sa opakujem, pretože rovnako vytúžená ako Kronika ľudstva, vyžobraná doma, pretože na tie časy stála majland a u nás nebolo peňazí nazvyš, no na knihy bolo vždy, to áno :) Priznám sa, že mnohokrát sú texty pre mňa ko laika náročnejšie, prírodné vedy nemám natoľko v malíčku, ale o to viac nápomocná bola na strednej a dokonca nesklamala v rámci štúdia geografie aj na vysokej. Prehľadná, doplnená schémami, obrázkami, zaujímavosťami, so skvelým registrom pojmov, mien... Za mňa ani po 30 rokoch neprekonaná a využívaná i mojimi deťmi s úspechom.

heavy66
26.05.2024

Kronika Země přináší řadu důkazů, že planetu Zemi by nikdo nedokázal stvořit za šest dnů, s volnou nedělí. Nekonečná složitost, pestrost a vzájemná provázanost živé a neživé přírody vyvolává otázku, zda se to opravdu stalo pouze jednou a tady? Tváří v tvář důkazům, brzy začnete cítit boží přítomnost ve všech přírodních krásách okolo sebe. Ale jako Tři veteráni zacházíme s dary lhostejně, pouze k vlastnímu prospěchu. Nedáme-li si pozor, budou nám odebrány.

JancaMia
17.07.2018

vynikající kniha

Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:

Zavřít

Vypněte si reklamy na Databázi