Krize středního věku – Pohrajte si s osudem

Krize středního věku – Pohrajte si s osudem https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/458006/bmid_krize-stredniho-veku-pohrajte-si-s--LHO-458006.jpg 2 16 7

Jste žena středního věku. Máte manžela, dceru, úspěšnou kariéru… a neodbytný pocit, že vám něco chybí. Co s tím uděláte? Pošlete ženatému kolegovi esemesku se sexuálním podtextem? Pořídíte si tetování? Vyrazíte do nočního klubu? Utečete do ciziny? A co takhle další dítě? Nebo rozvod? Je to jen na vás. Vyberte si cestu, prokličkujte nebezpečným bludištěm krize středního věku a doufejte, že vaše hra s osudem skončí podle vašich představ. Nic hrozného se nemůže stát. Kromě manželství, kariéry a vlastní sebeúcty nemáte co ztratit.... celý text

Literatura světová Pro ženy Gamebooky
Vydáno: ekniha , Beta-Dobrovský
Originální název:

Create Your Own Midlife Crisis , 2019


více info...

Přidat komentář

EliskaD
13.02.2024 2 z 5

Zaujala mě představa gamebooku, který má jiný než fantazy námět. Škoda, že provedení nebylo úplně dějově promyšlené. Kniha patří do výprodeje, kde jsem ji ostatně také za cenu 29 Kč našla.

Lily101
30.06.2023 2 z 5

Nečekala jsem zhola nic a byla odhodlaná si knihu za 29,- přečíst a případně jí v rámci knihobudky poslat dále, což se nakonec bohužel asi stane.

Už u první volby jsem měla velké dilema. Nechtěla jsem se zachovat ani tak, ani tak, ale něco jsem zvolit musela. Zvraty ok, fakt asi trochu pubertální, ale nejsem ve středním věku, tak to neposoudím. Zkoušela jsem číst příběhů více, ale závěry byly nemastné-neslané a to mě na knize asi zamrzelo nejvíc. Chápu, že nelze ukončit v napětí a uzavřený konec je fajn, ale u první volby mi přišel závěr, který končil jen tím, co jsem měla dělat večer avíc nic. Druhý pak skončil již uzavřeně, ale také vlastně nijak.

Uděluji dvě obligatorní hvězdičky za snahu autorce i celému týmu podílejícím se na vzniku knihy (vč. českého překladu).


Bubulka
25.06.2023 odpad!

Přečteno asi za 10 minut, nejrychleji přečtená a ještě nejhorší kniha co jsem držela v rukách.

goergina
23.08.2022 2 z 5

Není to žádné veledílo, ale jako relax, proč ne? První cestou jsem měla přečteno za 5 minut, druhou asi za 10. Takže je to vhodné třeba do čekárny, nebo do MHD. Moc jsem nečekala, takže za mě Ok.

jacqueline
30.03.2021 odpad!

eh... Tenhle gamebook jsem otevírala s tím, že to nebude nic extra, ale brala jsem to jako pobavení a relax mezi jinými knihami. No, nestalo se ani to. Po asi třetím pokusu se u toho aspoň trošku pobavit, nebo aspoň pochopit a někam v knize dojít jsem to opravdu vzdala a vlastně ani nedohrála do konce. Chápu, že nejspíš nejsem cílovka, ale fakt nevím, jestli znám někoho, kdo by tohle dokázal ocenit.
Za mě velké zklamání a to jsem od knihy očekávala úplné minimum.

snimcibdim
30.11.2020 odpad!

Nečekala jsem umění, ale přeci jen něco jako dobrodružství a humor. Nápad udělat gamebook pro ženy mě vyloženě zaujal. Leč výsledek mi přijde jen jak hříčka splichtěná teenagerkou. Pitomé a ještě pitomější situace a humor jak z internetové diskuze. Dobré leda tak někam na pláž, jako paperback, kterým se na hodinku zabavíte a pak ho tam v klidu vyhodíte a za dvě vteřiny na něj zapomenete.

Blaufik
26.11.2020 3 z 5

Pokud si chcete zkusit vytvořit svou vlastní krizi středního věku, tak neváhejte. Ke knize přistupujte s otevřenou myslí, nebojte se riskovat a experimentovat a nakonec se třeba báječně pobavíte. A o to je u gamebooku především, ne?

Štítky knihy

humor krize středního věku

Kniha Krize středního věku – Pohrajte si s osudem je v

Právě čtených2x
Přečtených19x
Čtenářské výzvě1x
Doporučených1x
Knihotéce56x
Chystám se číst18x
Chci si koupit5x