Kámošky jak kráva

Kámošky jak kráva https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/373281/bmid_kamosky-jak-krava-aDl-373281.jpg 4 34 8

Krávovinky série

1. díl

Pupíky se vrací v nové sérii Krávovinky! Oblíbené hrdinky úspěšného francouzského komiksu Pupíky se vrací na scénu v nové sérii. Potvory Vicky a Jenny to pořádně rozjedou. Jedna krávovinka střídá druhou a Karin to pořádně schytá… Nebo ne? Někdy totiž ti, kteří se vysmívají ostatním, jsou sami úplně nejvíc k smíchu.

Komiksy Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Vachement copines , 2017


více info...

Přidat komentář

hippiesak
13.11.2023 1 z 5

Ježíši, toto byla ale sračka... Co na tom ty moje holky bavilo, to fakt nechápu.

Lejčís
04.01.2021 3 z 5

Oproti Pupíkům o poznání slabší, bohužel..


orangerose
30.10.2018 5 z 5

komix který pobaví každého , i neurazí nikoho :)

Angiee88
07.08.2018 4 z 5

Vzdy me potesi si je precist :)

J_D
18.06.2018 4 z 5

Autoři si nasadili laťku hodně vysoko, jenže jim žřejmě došly nápady, jak by měl příběh pupíků pokračovat, tak vytvořili tento fork. Karina zas nosí tepláky a Viky s Jenny mají svoje zhodnocovadlo. Jako jó, je to sranda, ale pořád na jedno brdo. Nevím, jak dlouho mě to takhle bude bavit. Těšil jsem se, co to bude, ale jsem trochu zklamaný. Přitom by to stačilo navlíknout v některém okamžiku na původní dějovou linku a odvětvit, aby to zas mělo příběh, Karin by vstala druhou nohou z postele a všecko mohlo být jinak. Příběh tu vůbec není, prostě se na straně nebo dvoustraně vyvede nějaká kravinka a hotovo, asi jako když happy tree friends všichni pochcípaj, aby zas v dalším díle mohli umírat další a ještě bizarnější smrtí. Možná čekám, že Gargamel začne milovat šmouly a mrzout začne mít všechno rád, ale třeba se to ještě rozjede do příběhu, stejně jako původní pupíky, kde v jedničce příběh vlastně taky nebyl a rozjelo se to do parádních pokračování :-)

gaspoda
12.05.2018 3 z 5

nějak tomu nerozumi proč taková odnož holki jsou fajn hezky se na ně kouka neco je dobry nejakej přibeh zas ne.občas se zasmějete jenze co dal??
nevim proč to nevlozili do puvodnich pupíku.

reader.007
20.04.2018 odpad!

Právě jsem objevila komiksové dno a to jsem myslela že po Titeufovi už nikdo hlouběji jít nemůže. Ale může. A stačí mu na to jen tři pipiny - dvě budoucí prostitutky a jejich fackovací panenka. Jestli chcete číst nějaký normální komiks, raději zůstaňte u Asterixe, Garfielda nebo Calvina s Hobbesem.

rarášek
06.04.2018 5 z 5

Opět skvělý Pupíky, tak jak je známe. Jednotlivé příběhy se odehrávají v době před událostmi předchozí řady komiksů. Karin je opět otloukánkem a slouhou Jenny a Vicky, opět se objevuje John John a Dan se snaží o první nesmělé kontakty.
Bylo to dobrý, ale od autorů mi přijde opravdu ošklivé, že začnou novou řadu místo aby pokračovali tam, kde skončili u posledního dílu (a ten díl skončil tak, že opravdu doufám, že na tom pokračování pracují :D). Ale stejně jsem jsem si tenhle díl užila, pobavila jsem se a doufám, že se opět pobavím, až vyjde další díl. :)