Krásná, bohatá a mazaná

Krásná, bohatá a mazaná https://www.databazeknih.cz/img/books/79_/79207/krasna-bohata-a-mazana-79207.jpg 3 4 1

Kniha známého a oblíbeného italského psychologa a psychoterapeuta je přímým a otevřeným návodem pro ženy, jak vyzrát na muže. Jak je omámit, svést a ovládnout. Jak být pro svého vyvoleného krásná, okouzlující a sexy. Jak ho nepozorovaně vmanévrovat k oltáři a sňatkem si zajistit pohodlnou budoucnost. Snažení má být totiž zaměřeno především na muže bohaté, protože jedním z cílů je rovněž získat majetek... Zdá se vám to nemravné? I sám autor připouští, že jeho kniha je nemorální. Je ovšem třeba vzít v úvahu, že je napsána s notnou dávkou jižanského vtipu a nadsázky a že je zároveň i nesmlouvavou výpovědí o tom, jací jsou muži a co ve skutečnosti očekávají od žen. Odvážné čtení pro odvážné zástupce obou pohlaví. (praktický návod k použití mužů)... celý text

Literatura světová Humor
Vydáno: , Dokořán
Originální název:

Come diventare bella, ricca e stronza


více info...

Přidat komentář

michal0133
17.07.2017 5 z 5

Je to jedna z nejlepších knih, co jsem kdy četl.

Je psána příjemně kousavou, ironickou formou a zároveň popisuje spoustu základních poznatků o partnerských vztazích. O mužích a ženách. O věcech, které se někdy stydíme přiznat, aby si někdo o nás nemyslel, že jsme šovinisti nebo lehké ženy.

Většina seberozvojové literatury je psána až odporně kýčovitou formou. Každé „moudro“ prezentuje div ne jako poselství boží. A alespoň patnáctkrát ho omílá dokola.

Tahle knížka je stručná a vtipná. A nebál bych se říct, že moudrá.

Autorovy další knížky

2007  87%Jak se stát Buddhou v pěti týdnech
2007  65%Krásná, bohatá a mazaná

Kniha Krásná, bohatá a mazaná je v

Přečtených8x
Doporučených1x
Knihotéce3x
Chystám se číst6x