Královna krásy

Královna krásy https://www.databazeknih.cz/img/books/69_/69951/kralovna-krasy-69951.jpg 4 20 2

Marcela neprožívá nijak jednoduché údobí života: její přítel Erik ji opustil a odletěl za prací do Ameriky, její blízcí od ní očekávají vítězství ve školní soutěži Královny krásy - a její největší konkurentka v šanci na vítězství Kristýna ji nenávidí...Marcela se ale nevzdává; i když čelí nepříjemným výhružkám a dokonce i fyzickému nebezpečí, za pomoci nejlepší kamarádky Šárky se snaží všechny ty nepříjemné situace ustát...Která z dívek nakonec vyhraje? A neobjeví se na scéně ještě třetí adeptka na vítězství?... celý text

Přidat komentář

whiolet
29.11.2018 2 z 5

No jde vidět, že už mi není náct a kniha není moje cílová skupina. Příběh mi přišel moc jednoduchý místy až naivní a dost povrchní. Přiznávám se, že,kdybych nepotřebovala knížku do čtenářské výzvy,tak bych jí možná ani nedočetla.
Holt jde vidět jak se na mě G.R.R. Martin, S.King a Jo Nesbo podepsali :D

Ann98
28.02.2018 5 z 5

Hodnotím velmi kladně. Kniha se povedla. Děj byl promyšlený, není to nic složitého, měl spád. Člověk u knihy nemusí moc přemýšlet, jedná se o typickou oddechovku (pamatuji si, že jsem ji přečetla celou v autobuse). Jednou se k ní určitě vrátím.