Kouzlo Vánoc bez cukru

Kouzlo Vánoc bez cukru https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/527974/bmid_kouzlo-vanoc-bez-cukru-65734b4995b93.jpg 5 1 1

V kuchařce najdete recepty na nejlepší vánoční cukroví bez cukru, praktické tipy a krásné fotografie. Recepty využívají přirozené sladké chuti použitých surovin a jsou doslazené sladidly jako je čekankový sirup, erythritol nebo xylitol. Všechny recepty jsou přirozeně bezlepkové. Jejich základem jsou mleté ořechy nebo semínka.

Přidat komentář

jitka_dankova
08.12.2023 5 z 5

Nejlepší elektronická kuchařka pro vánoční cukroví, jako znám. Recepty jsou z opravdových surovin, plné chuti a jen s málem cukru (respektive spíš jen málo čekankového sladidla a jde snadno nahradit třeba datlovým cukrem apod.). Autorka skvěle vyřešila i takovou věc, jako je low carb glazura na zdobení perníčků. Používá hodně pistácie a kešu máslo, obojí zbožňuji a recepty, ve kterých jsou jen žloutky, jsou doplněny recepty na to, co se zbylými bílky. Cukroví z opravdových surovin je samozřejmě drahé, ale zase zasytí a stačí jen pár kousků, recepty jsou vždy jen na malé množství. Vše je dobře popsané, zatím se mi cukroví podařilo upéct bez problémů.

Autorovy knížky

2020  100%Kouzlo Vánoc bez cukru