Kouzelné městečko

Kouzelné městečko https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/50336/bmid_kouzelne-mestecko-3R1-50336.jpg 4 15 4

Dobrodružný příběh chlapce, který zabloudil do dětského světa budoucnosti, v němž každý musí dělat něco užitečného, aby se všem dobře vedlo.

Přidat komentář

SSTknihy
19.06.2018 4 z 5

Příběh o klukovi, který se dostane do městečka budoucnosti, kde každý musí dělat něco užitečného, aby se všem dařilo dobře. Prozření přichází v podobě zjištění, že ne každý má dobré úmysly. A jak poznat, co kdo zamýšlí? Není nic jednoduššího než rozdat obyvatelům kšiltovky v barvách jejich zásluh a záměrů. No, od pana Borovičky mám raději kriminální příběhy. Z dnešního pohledu zní Kouzelné městečko trochu jako město hrůzy.

Elulilinka1
01.05.2017 5 z 5

Tuto knihu jsem četla na horách v asi deseti letech, ale zalíbila jsem si ji a text si pamatuji do podrobna dodnes.


eva.haf
27.06.2016 5 z 5

Kniha, kterou jsem si půjčila při své první návštěvě knihovny. Udělala na mě dojem, pamatuji si ji dodnes. To jsem chodila do třetí třídy a psal se rok 1964 (jak vidím je to i rok vydání této knihy). Od té doby jsem v knihovně pravidelnou návštěvnicí. Nedávno jsem Kouzelné městečko objevila ve výprodeji vyřazených knih z knihovny, nebyla to ta stejná kniha, protože už bydlím v jiném městě, ale koupit jsem si ji musela.

Pauzinka
21.07.2015

Tuto knihu jsem četla někdy v cca deseti letech a neuvěřitelně mi utkvěla. Je to již třicet let a mezi tím jsem přečetla mnoho dalších knih.... Nyní ji chci koupit dětem.