Koumákův blog
Komentáře knihy Koumákův blog
Knížka je veselá, obrázky bomba, absurdních myšlenek a nedorozumění přehršel - a vším probleskuje jednoduchý příběh o návštěvě strýce. Jen si nejsem jistá, pro jakou věkovou skupinu je koumák určený. Četli jsme se šestiletým synem, je bystrý, ale Patovy myšlenkové pochody a to, co z nich vzešlo, jsem mu musela často vysvětlit polopatě, aby věděl, čemu se s manželem smějeme. A naopak starším čtenářům to může připadat trochu dětinské.
Kniha je vtipná, příběh jednodušší. Kapitoly krátké se spoustou obrázků. Vhodná pro začínající čtenáře. Druhá kniha Koumákův fotbalový tým nám přišla slabší.
Strašně vtipná knížka. Příběh je prošpikovaný množstvím bizarních příhod a jazykových hříček, které díky skvělému překladu pobaví i v češtině; boží ilustrace Pasiho Pitkänena.
Skvěle napsané pro nejmenší čtenáře. Určitě se budou při čtení bavit. Kapitoly jsou krátké se spoustou ilustrací.
Čtenáři před vámi navštívili ještě tyto knihy:
Vypněte si reklamy na Databázi
Za 99 Kč vám vypneme všechny reklamní bannery na CELÝ ROK:
Nebo se staňte členem DK Premium a využijte Databázi naplno - více o DK Premium
Timo Parvela také napsal(a)
| 2018 | Pozvánka |
- Zábavný a kreativní deník / http://www.svet-mezi-radky.cz
- Koumákovo léto se strejdou / Lenka Fárová, iLiteratura.cz

80 %
68 %

Bavila jsem se a párkrát jsem dostala záchvat smíchu, až jsem slzela. Moc hodnej a báječnej kluk, který je věčně nepochopenej.
Pro všechny :-).