Konvalinkové vdovy

Konvalinkové vdovy https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/354824/bmid_konvalinkove-vdovy-q4g-354824.jpg 2 3 3

Co všechno dokáže, a k čemu se odhodlá žena toužící po blahobytném životě a náruživém a zdravém milenci? Autorka této rozmarné knížky objeví na turistické lodi brázdící Karibik, na níž tráví s manželem dovolenou, čtyři veselé dámy v letech, které, stejně jako ona pocházejí z České republiky ale žijí v Německu. Jedna z nich jí vypráví po nocích spletité příběhy všech čtyř kamarádek. Vyjevuje se, že jde o ženy velmi pragmatické a někdy až cynické, jedna z nich se dokonce manžela zbavila vraždou, druhá se o vraždu manžela pokusila bez úspěchu. Všechny čtyři jsou velmi dobře zajištěné, veselé, libují si, jak se jejich život pěkně vyvíjel. Jejich příběh kormidloval mnohdy hltavý sexuální apetit. Hana Heřmánková, která v předchozích titulech Naše povedená mamička a Drobotiny líčila hořké i veselé situace z vlastní rodiny, se nechala tentokrát inspirovat životy krajanek. Vyprávění o těchto drsných dorostenkách, střídá líčením zážitků z luxusní exotické dovolené.... celý text

Přidat komentář

MakiMel
11.11.2021 2 z 5

Většinou dávám celkem vysoké hodnocení, ale tentokrát se omlouvám, nemohu. Příběh je tak triviální a povrchní, že jsem to na straně 80 ze 100 vzdala. Až nápadně nepropojené popisy historie navštívených míst versus zrychlené popisy rádoby zajímavých erotických scének, ploché postavy, dalo by se to rozpracovat jako obsáhlejší román, takto je to jen letem světem. Manžel hlavní hrdinky, který s ní cestuje, tam skoro nevystupuje.

Nymfadora.T.
31.01.2021 1 z 5

Vůbec mě to nebavilo, za mě teda nic moc


alnahu
22.11.2017 4 z 5

Tuto malou knížečku od Hany Heřmánkové jsem četla již dříve a líbila se mi. Příběh čtyř žen, které touží žít v blahobytu se setkají na luxusní turistické lodi Mein Schiff 2016 ,která vyplouvá z Jamajky kolem Střední Ameriky, Dominikánské republiky a opět zpět na Jamajku. Všechny čtyři dámy na lodi jsou sólo-vdovy ,jsou šťastné a veselé a každá má svůj příběh. A předhání se co která dokázala podstoupit, aby měla náruživého milence a životní blahobyt.

Autorovy další knížky

Hana Heřmánková
česká, 1945
2017  47%Konvalinkové vdovy
2012  66%Naše povedená mamička
2010  0%Cestování v nejlepších letech
2016  80%Drobotiny
2020  0%Pohled na louži

Kniha Konvalinkové vdovy je v

Přečtených4x
Chystám se číst3x
Chci si koupit2x