Kontakty s duchovním strážcem

Kontakty s duchovním strážcem https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/203861/kontakty-s-duchovnim-strazcem-203861.jpg 4 2 1

Praktické návody jak se kontaktovat se svým duševním strážcem. Autorka píše na základě vlastních zážitků. Velmi čtivé a pozitivní.

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Eko-konzult
Originální název:

Kontakte mit Deinen Schutzgeist , 1988


více info...

Přidat komentář

knihyKeMne
01.04.2021 3 z 5

Autorkou je svého času prý v německy mluvících zemích známá zpěvačka. Knihu formátu A5 rozdělila do čtyř částí.

První část obsahuje její životopis; jak se ke kontaktu s duchovními strážci dostala, co s nimi všechno zažila... Tohle je asi nejzajímavější část každé podobné knihy - osobní svědectví.

V druhé části udílí rady, jaké předpoklady musíte splňovat, abyste sami mohli své strážce uslyšet. Tedy jak "produchovnit" svou osobu. A taky co lze od takového kontaktu čekat.

V třetí části se s vámi podělí o techniku harmonizace čaker, bez níž nebude možné "komunikační kanál" technicky otevřít.

Ve čtvrté části dostanete praktický návod, jak komunikovat pomocí seancí, kyvadla a quija desky, i jak se chránit před nízkými bytostmi. Autorka výslovně varuje, že jakmile se jednou pro komunikaci "otevřete", může to být i nebezpečné. Toto varování se mi líbí. Protože v podstatě zde jde o navázání kontaktu s druhým světem obecně.

Ach ten překlad. Možná už sama autorka se vyjadřuje nesrozumitelně, připočtěte k tomu překlad á la skrz překladač, s výraznými prvky slovenštiny a mořem překlepů. No téměř se to nedalo číst. Ale zas třeba věk vodníka (nikoliv vodnáře) docela pobavil :-)

Autorovy další knížky

Penny McLean
rakouská, 1946
2007  80%Strážní andělé
2002  73%Numerologie a osud
2003  0%Numerologie jména
1996  70%Kontakty s duchovním strážcem
2009  80%Tajemství osudových rytmů