Konec utrpení v rodinách a vztazích

Konec utrpení v rodinách a vztazích https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/438972/bmid_konec-utrpeni-v-rodinach-a-vztazich-oCV-438972.jpg 5 21 7

Tato unikátní a nadčasová publikace vás provede krok za krokem k prohlédnutí a proměně rodové zátěže, emočních zranění a projekcí, které jsou příčinou utrpení mezi lidmi. Po vzoru předchozí autorčiny knihy s názvem Strach z opuštění i zde naleznete velké množství autentických příběhů. Dočtete se o bolestivých a komplikovaných vztazích s otcem i matkou, o neporozumění v partnerských vztazích či o těžkostech mezi rodiči a dětmi. Dozvíte se nejen to, co je jejich skutečnou příčinou, ale také jak stav věcí změnit, abyste mohli žít radost a klid namísto bolesti. Kniha vám umožní nahlédnout hluboko pod povrch mezilidských vztahů, díky čemuž si budete umět představit, co se možná odehrává v lidech, které znáte nebo potkáváte. Je určena těm, kteří se ve svých životech trápí, ale také zájemcům o hluboký vhled do podstaty bolestivých vztahů mezi lidmi. Pokud sami emočními zraněními trpíte, povede vás po nové cestě, která směřuje k vnitřnímu osvobození. Díky uzdravení svého nitra se stanete aktivními spolutvůrci pozitivní a mocné změny vztahů na této planetě.... celý text

Přidat komentář

SurferCZ
22.07.2020 5 z 5

Dovolím si tvrdit, že v knize se najde úplně každý. Je vidět, že je to dlouhodobá práce a pozorování vnitřních zranění, které si každý z nás nese, ač si to třeba neuvědomujeme.
Je skvělé, že je vše podáno formou konkrétních příběhů lidí, kteří to reálně prožili, díky tomu jsem si uvědomil spousty svých podobných prožitků a dokázal odhalit některé "programy" ve svém chování a reakcích.
Samozřejmě ne všechny příběhy se čtenáře osobně dotknou, ale i tak si myslím, že je dobré si knihu přečíst celou, protože člověk pak vidí určité spojitosti v chování ostatních lidí a dokáže si udělat krásný nadhled a pochopení nad různými situacemi a reakcemi ostatních.

kneslova
21.06.2020 4 z 5

Všechno, co je v komentářích přede mnou je pravda a velmi užitečná, Na tohle téma jsem však četla knihu od L.Bourbou Léčba pěti bolestí duše a ta je více přehlednější a praktičtější a pro mne byla velmi revoluční, když jsem ji četla poprvé. Ale to nejsou knihy na pouhé přečtení, musí se o věcech přemýšlet a aplikovat to, co pochopíme do života.


Icnisan
25.05.2020 5 z 5

Rozhodně doporučuji. Na spoustě příkladů se dočtete, proč se lidé chovají, jak se chovají, co jim ničí životy a proč sami ničí životy dál. Předáváme si traumata napříč generacemi skrze výchovu a nastavování mysli v dětství a jestli s tím chceme něco udělat, především by stálo za to to pochopit a uvědomit si. Mně k tomu tahle knížka pomohla.

HonzaS272
18.05.2020

Výborná kniha, která pomůže Všem, kteří jsou na cestě pátrání po příčinách jejich problémů ve vztazích, rodinách ale např. i jejich problém s financemi atd. Zejména je to kniha pro ty, kteří se snaží na sobě pracovat, ale doposud neměli potřebné nástroje. S emocemi a rodovou zátěží jsem již nějakou dobu pracoval, ale jakmile jsem si knihu kapitolu po kapitole důkladně četl, začlo mi to dávat větší a větší smysl. S recenzí jsem trochu čekal, jestli se nejedná pouze o momentální nadšení, ale s klidem v duši musím říct, že rady v knize fungují a děkuji autorce, že mi umožnila najít půdu pod nohama.

LilekPlesaty
10.05.2020 5 z 5

Kniha se mi moc libila a pomohla mi pochopit chovani nekterych clenu me rodiny, vcetne me samotne. Problematika mezilidskych vztahu, predevsim v ramci rodiny me velmi zajima, jiz jsem precetla par knih na toto tema a vzdy se dozvim neco noveho. Jsem rada, ze veci vidim v jinem svetle a jsem tolerantnejsi a chapavejsi k chovani druhych, protoze zacinam videt vice "skrz" ne, a co muze byt za tou kterou reakci. Take se ucim nesoudit, nereagovat, jen pozorovat. Doufam, ze tato kniha se dostane k co nejvice lidem a pomuze jim videt svet jinyma ocima. Uz je na case zacit menit svet k lepsimu zmenou mysleni a zpusobem, jakym nahlizime na svet. Tato kniha ma dle meho v tomto smeru velky potencial, necht se ji dari!

tynaaa
26.04.2020 5 z 5

Díky této knize jsem si uvědomila, co bych měla ve svém životě vyřešit. Zejména jak uzdravit svoje vztahy s rodiči, abych si mohla najít životního partnera. Tahle kniha vám otevře oči, měl by si ji přečíst každý, kdo má v jakémkoliv vztahu problém. Je srozumitelně a jasně napsaná. Rozhodně se k ní budu vracet.

PetraM811
26.04.2020 5 z 5

Krásná kniha, která popisuje podstatu mezilidských vztahů. Nabízí vlídné vysvětlení a pochopení chování všech okolo nás, protože každý pochází z nějaké rodiny, která jeho vývoj a smýšlení formovala a formuje. Knížka mi moc pomohla, přišla ke mně v čase, kdy jsem řešila problematické vztahy v rodině, často jsem nerozuměla jednání lidí, kteří mě obklopují, ale zároveň jsem věděla, že nikoho nechci odsuzovat, ale potřebuji pochopit proč tak jednají. Také jsem se z ní dozvěděla mnoho o sobě samé, což mi přineslo velkou úlevu a pochopení, proč jednám tak, jak jednám. Vše je popisováno vlídně a laskavě, což mi moc pomohlo informace vstřebat - přeci jen to bylo místy těžké čtení, jako vždy když se člověk dozvídá pravou podstatu věcí :) Závěrem tak lze říci - kéž by si ji přečetlo co nejvíce lidí a bylo mezi lidmi více pochopení než odsouzení.

Autorovy další knížky

2017  93%Strach z opuštění
2020  98%Konec utrpení v rodinách a vztazích