Konec světa bude v roce 3006, nebude v roce 2012

Konec světa bude v roce 3006, nebude v roce 2012 https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41380/konec-sveta-bude-v-roce-nebude-v-roce-41380.jpg 3 4 4

Kniha vysvětluje proč nebude v roce 2012 konec světa. Jsou v ní předpovědi na 100 let dopředu, do roku 2115, povídání o existenci UFO a zmínka o předpovědích Nostradama, Vangy a Shiptonové.

Přidat komentář

Terva
20.08.2023 4 z 5

Lidé jsou nepolepšitelní, nepoučitelní
a neustále, dokonce v mnoha případech už staletí,
dobrovolně strkají hlavu do pomyslných oprátek.
Tak tomu bude stále, do té doby,
dokud lidská populace nedostane rozum, nevyhyne!

Ani nemáte představu, jak moc jsem byl naštvanej, když konec světa nepřišel v roce 2012. Jak já se těšil. Na Nový rok jsem hleděl k jihovýchodu a čekal tu vlnu tsunami vody, která smete Evropu . . . a nic. Celý rok 2012 . . . nic. Ani pan Oldřich Rajsigl mi nedal naději. Roku 3006 se rozhodně nedožiju a tak si ten konec světa zase neužiju. A proč zrovna rok 3006. Inu, pan spisovatel k tomu má své důvody. Ze snu se totiž dozvěděl přesné datum i hodinu, ba co, i minutu. Kdy to všechno konečně skončí? 24.4.3006 ve 14:14 bude pro mnohé lidi, žijící na této planetě, radostným dnem.

Citát: Od doby údajného přistání na Měsíci uplynulo 42 let! (kniha je napsaná v roce 2011 ) S primitivní kosmickou technikou to šlo a s dnešní supermoderní technikou to nejde?

Těch konců je tu zmíněno více. Nejen ten od Nostradama, ale i ten od Makedonské věštkyně, která si říkala Vanga. Narodila se roku 1911 a prý její věštby se z velké části vyplnily. Sice by se některé věštby daly s úspěchem popřít (hlavně ta o roku 2016 nebo 2023), ale i tak, procento je velké. Podle paní Vangy nastane konec světa v roce 5079. Naopak pan Nostradamus je trochu blíže. Podle něho nastane Soudný den v roce 3797. Tak že konců světa je tu požehnaně. Kdy však doopravdy nastane, to je ve hvězdách. Co je však nejzajímavější z těch lidí o kterých tu pan spisovatel píše, to jsou Nostradamovo básně zde zveřejněné. Jsou velmi zajímavé.

Malá ochutnávka:
Rozpoutají se vichřice a moře bude řvát,
až Gabriel bude nad mořem i zemí stát.
Pak zaduje ve svůj zázračný roh,
stará slova skonají a nový přijde rod.

To bude znamení všem vidoucím,
buďte si jisti, to přihodí se všem dosud živoucím,
naráz odumře láska a manželství vymizí,
ubude národů a nevinnost všem bude cizí.
Ženy pečovat budou o kočky a plémě psí,
zatímco muži žít jak kanci divocí.

Ale tato kniha není jen o koncích světa. Jsou tu hlavně věštby. A to převážně Oldřicha Rajsigla. Impozantně dokáže věštit věci, které nás až do roku 3006 čekají. Je rozhodně zajímavé si některé věštby ověřit ještě za mého života. Pravdou je, že si pan spisovatel někdy dost protiřečí. Například v jedné pasáži se lidstvo potká s mimozemšťany ( 2051 sňatek s mimozemšťanem ) a v druhé, následující o několik let dál píše, že se objevují mimozemšťané ( 2065 důkaz o mimozemském životě ). Ale o těch by už lidé měli vědět z dřívějších jeho proroctvích. Zajímavostí je věštba, kdy komunismus začne převládat, protože Čína dokázala, že i komunismus může prosperovat. A hlavně by lidé měli být pod kontrolou, a zavedení celosvětového trestu smrti by náš konec mohlo trochu oddálit.

Citát: Kapitalisticko-komunistický systém může ruku v ruce vést k vysoké prosperitě, dokonce na světové úrovni i ve státě, ve kterém je povinnost pracovat a je zaveden trest smrti, který je v dnešní době nutnost a má výchovný, odstrašující charakter!

Tohle je kniha o věštbách. Ať už tomu věříte nebo ne. Je tu spousta mouder a vizí, které bych klidně uvítal. Některé jsou však šokující a mrazivé. Knihu a obsah jsem bral s nadhledem, dokonce i pan spisovatel k tomu nabádá. Jsou to jen vize. Vize může mít každý, tak proč si nepřečíst něco o cizích vizích. Jsem rád, že jsem si tuto knihu pořídil. Je v ní dost mysterií, ale i pravdy. Navíc koupí této knihy jsem zpětně přispěl na výrobu Nejobsáhlejšího snáře na světě, který jsem si samozřejmě hned po dočtení této knihy také pořídil. Je to obrovská bichle, která má přes 1 300 stránek. Ale to už je jiné proroctví . . .

Citát: A proto dívejme se na hvězdy, dívejme se k nebi, dál do vesmíru a bojme se, až se objeví neznámá hvězda, neznámé vesmírné těleso, černý, červený, bílý mrak, protože jsme jen hračkou nenasytných, hříčkou přírody, ale ne volní, jak si myslíme, ne svobodní jako ten pták.

slávista77
30.08.2017 odpad!

Nejhorší kniha kterou jsem si kdy koupil


Laurenc
16.03.2012

Autor sám píše o své knize? Znáte přísloví o tom, jak samochvála smrdí?

arista1988
20.12.2010

Tuhle knihu jsem si koupila,aby mne alespoň trošku přesvědčila,že se roku 2012 nemusím bát.Mám s konce světa opravdu strach.No a potom co jsem dočetla knihu mám strach ještě větší.Na co mi je,že konec světa (2012) nebude,když se mají dít takové věci?Hladomor,nevyléčitelne nemoci a hlavně zabijení lidí,protože nás tu bude moc?Z tehle knihy běhá mráz po zádech.Pokud máte rádi katastrofy pak vám knihu mohu vřele doporučit,ale pokud se nechcete bát,tak ji raději nečtěte.Je to můj názor a každý by si měl udělat svůj.Každopádně se pro lidstvo nedozvíte nic pozitivního což je celkem škoda...

Olda
30.11.-0001 5 z 5

Je to vynikající kniha, ve které se mimo jiné dozvíte, jak neslavně skončí EU, že politici se budou považovat v roce 2093 za kriminální živly, blázny, kteří huntují státní kasy a kteří budou za politickou činnost, aktivitu trestáni kriminálem, blázincem, nebo se také dozvíte jak dopadnou pozemšťané, až opustí planetu Zemi, než do ní udeří meteorit, a jiné lahůdky. R.